Fiecare regiune are o natură diferită şi condiţiile de drumetii, de asemenea, alte oportunităţi de învăţare şi de detectare de frumuseţea naturală şi a patrimoniului. Şi aceasta regiune Alpii bavarezi oferă o varietate de opţiuni de cazare. Există diverse tipuri de cazare - cum ar fi o pensie de lux, de pensii foarte ieftine, pensiune de familie, copii de pensii prietenos, romantic internat-house, cazare şi mic dejun, cu stele de pensii, pensii classificated, de pensii pentru câine, de pensii cu mic dejun. Aceste dispozitive oferă cazare pentru persoane fizice şi pentru diferite grupuri, în funcţie de dorinţele dumneavoastră şi de interese, cu cultură şi sport şi alte activităţi pentru vacanta ta plăcută petrecut în Alpii bavarezi.
|
Unterkunft Krün Cazare Pensiune Krüner Stub`n ***
82494 Krün Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :17
Camere: 6 |
Ø Preţ:
persoană/noapte 35 € |
|
|
Mai multe >>
Accommodation in Krün - Guesthouse Krüner Stub´n *** near Garmisch-PartenkirchenLocation: The Boarding house Krüner Stuben is located in the upper Isartal in the village Krün in the Karwendel mountains on the border with Austria, not far from Garmisch Partenkirchen. The neighboring towns are Wallgau, Mittenwald and Garmisch Partenkirchen. Sport: Active Tourism and Sport? In Krün no problem: fishing, swimming, hiking, downhill skiing, cross country skiing, tobogganing, curling, golf, Nordic walking, mountain biking, cycling, etc. |
|||
|
Cazare Pensiune Dedlerhaus Oberammergau
82487 Oberammergau Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :14
Camere: 7 |
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 30 € |
|
|
Mai multe >>
Boarding house Dedlerhaus OberammergauLocation: Holiday city Oberammergau in the Bavarian Alps, surrounded by lakes and mountains. Ideal for hiking, climbing and skiing. Only about 20 minutes to Austria and Garmisch-Partenkirchen. |
|||
|
Cazare Pensiune Haus Berger Ruhpolding
83324 Ruhpolding Bayern Categoria: Pensiune |
Capacitate maximă :18
Camere: 7 Apartamente: 1 Animale: Da |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 22 € |
|
|
Mai multe >>
Boarding-house Berger Ruhpolding. FREE: Guest card, ski bus, bicicycle rental
Location: Between Lake Chiemsee and the city of Salzburg in the Bavarian Alps. A quiet place, but only 5 minutes from downtown. Boarding house: Spacious rooms in Bavarian style - all with shower, toilet, TV. Apartment: up to 3 additional people with extra bedroom and kitchen. New: Free complimentary guest card Xtra Holiday Pass, which lets you use the most leisure companies in Ruhpolding, almost free. |
|||
|
Apartmán 22822 Anger
Anger Bayern Categoria: Pensiune |
Capacitate maximă :4 |
Ø Preţ:
Apartament/noapte 41 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în casă familială la marginea localităţii, în zona Aufham. Terasă, spaţiu de stat în grădină, grătar de grădină. La dispoziţie: suport pentru uscarea lenjeriei, aspirator. Recepţionerul vorbeşte şi în engleză, în franceză. Spaţiu parcare lângă unitate. Magazin alimentar 500m. Restaurant 500m. Tren 10km. Aeroport 12km. Anger - centrul 2km. capacitatea: Apartament: 2x cameră cu 2 paturi, living, cablu TV, bucătărie (plită electrică cu patru ochiuri, cuptor electric, frigider, toaster, ceainic electric, filtru de cafea), baie cu duş şi toaletă, 2x balcon. |
|||
|
Apartmán 22962 Garmisch-Partenkirchen
Garmisch-Partenkirchen Bayern Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte 63 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în casă familială la marginea localităţii, 2km de la lac Riessersee. Încăpere pentru depozitarea bicicletelor şi schiurilor, terasă, spaţiu de stat în grădină. La dispoziţie: suport pentru uscarea lenjeriei. Posibilitatea de aprovizionare cu chifle proaspete. Spaţiu parcare lângă unitate. Magazin alimentar 500m. Restaurant 500m. Tren 2km. Aeroport 120km. Garmisch-Partenkirchen - centrul 1km. capacitatea: Apartament: cameră cu 2 paturi, living cu două paturi suplimentare, cablu TV, radio, baie cu duş şi toaletă, bucătărie (plită electrică cu patru ochiuri, cuptor electric, frigider cu congelator, toaster, ceainic electric, filtru de cafea), 2x balcon. |
|||
|
Cazare Pensiune 19845 Krün
Krün Bayern Categoria: Pensiune |
Capacitate maximă :19 |
Ø Preţ:
Pat/noapte+ mic dejun 27 € |
|
|
Mai multe >>
Pensiune familială în localitate. În pensiune/areal se găseşte cantină (mic dejun), încăpere comună cu TV, încăpere pentru depozitarea bicicletelor şi schiurilor, grădină, spaţiu de stat în grădină, Wi-FI conectare la internet. Parcare - nepăzită, fără plată. Autobuz 500m. Tren (gara Mittenwald) 9km. Krün - centrul 500m.
capacitatea:
3x cameră cu 2 paturi, cablu TV, radio cu ceas deşteptător, seif, baie cu duş şi toaletă, uscător de păr, balcon.
cameră cu 3 paturi, cablu TV, radio cu ceas deşteptător, seif, baie cu duş şi toaletă, uscător de păr, balcon.
2x cameră cu 4 paturi, cablu TV, radio cu ceas deşteptător, seif, baie cu duş şi toaletă, uscător de păr, balcon.
Apartament: cameră cu 2 paturi, living, cablu TV, DVD player, radio, radio cu ceas deşteptător, seif, baie cu duş şi toaletă, uscător de păr, bucătărie (plită electrică cu două ochiuri, frigider, cuptor cu microunde, ceainic electric, filtru de cafea), spaţiu pentru servit masa, balcon.
|
|||
|
Haus 11740 Marktschellenberg-Scheffau
Marktschellenberg-Scheffau Bayern Categoria: Pensiune |
Animale: Da |
Ø Preţ:
Apartament/noapte 42 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în casă familială la marginea localităţii. Spaţiu de stat în grădină, grătar de grădină, loc de joacă pentru copii, biciclete, grădină, tenis de masă. Recepţionerul vorbeşte şi în slovacă, germana. Spaţiu parcare lângă unitate. Magazin alimentar 2km. Restaurant 500m. Autobuz 2km. Tren (gara Berchtesgaden) 4km. Marktschellenberg - centrul 4km.
capacitatea:
Apartament: cameră cu 2 paturi, baie cu cadă şi WC, balcon, TV-SAT, telefon, mini-bar, pat copii, bucătărie (filtru de cafea, cuptor cu microunde, ceainic electric).
Apartament: cameră cu 2 paturi, cameră cu 2 paturi cu pat suplimentar, baie cu cadă şi WC, balcon, TV-SAT, telefon, mini-bar, pat copii, bucătărie (filtru de cafea, cuptor cu microunde, ceainic electric).
Apartament: cameră cu 2 paturi cu pat suplimentar, baie cu cadă şi WC, balcon, TV-SAT, telefon, mini-bar, pat copii, bucătărie (filtru de cafea, cuptor cu microunde, ceainic electric).
Apartament: 2xcameră cu 2 paturi, baie cu cadă şi WC, balcon, TV-SAT, telefon, mini-bar, pat copii, bucătărie (filtru de cafea, cuptor cu microunde, ceainic electric).
|
|||
|
Cazare 19797 Garmisch-Partenkirchen
Capacitate maximă :8 |
Ø Preţ:
Pat/noapte+ mic dejun 34 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în pensiune familială în centrul oraşului. Cantină (posibilităţi mic dejun), încăpere pentru depozitarea bicicletelor şi schiurilor. Spaţiu parcare lângă unitate. Autobuz 100m. Tren 1km. Garmisch-Partenkirchen - centrul.
capacitatea:
cameră cu 1 paturi, 2x cameră cu 2 paturi, cameră cu 3 paturi, în fiecare cameră TV şi balcon, baie comună (duş, WC) pe hol.
|
|||
|
Privát 22813 Anger
Anger Bayern Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
Apartament/noapte 60 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în casă familială în afara localităţii, în zona Höglwörth, 200m de la lac Höglwörther See. Terasă, spaţiu de stat în grădină, grătar de grădină, paturi, loc cu nisip pentru copii, tenis de masă. La dispoziţie: biciclete, pat copii, scaun copii. Posibilitatea de aprovizionare cu chifle proaspete. Locaţie pentru nefumători. Recepţionerul vorbeşte şi în engleză. Spaţiu parcare lângă unitate (posibilitatea de a parca în garaj cu taxă). Magazin alimentar 2km. Restaurant 200m. Tren 10km. Aeroport 20km. Anger - centrul 3km. capacitatea: Apartament: 2x cameră cu 2 paturi, living, TV-SAT, bucătărie (plită electrică cu patru ochiuri, cuptor electric, frigider cu congelator, ceainic electric, filtru de cafea), baie cu duş, cadă şi WC, balcon. |
|||
|
Apartmán 22992 Bischofswiesen
Bischofswiesen Bayern Categoria: Pensiune |
Capacitate maximă :6 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte 89 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în clădire cu apartamente în afara localităţii, în zona Engedey. Saună, solarium, jacuzzi, uscătorie, sală joacă pentru copii (tenis de masă, fotbal de masă), încăpere pentru depozitarea bicicletelor şi schiurilor, terasă, spaţiu de stat în grădină, paturi, loc de joacă pentru copii, loc cu nisip pentru copii, leagăn, tobogan, accesorii din lemn pentru joacă. La dispoziţie: biciclete, pat copii, scaun copii, conectare la internet, maşină de spălat, uscător de rufe, suport pentru uscarea lenjeriei, jocuri de societate, seif, aspirator, fier de călcat, scândură de călcat. Posibilitatea de aprovizionare cu chifle proaspete. Taxă pentru energia electrică consumată. Locaţie pentru nefumători. Recepţionerul vorbeşte şi în engleză, în italiană. Încălzire sub duşumea. Spaţiu parcare lângă unitate (posibilitatea de a parca în garaj). Magazin alimentar 700m. Restaurant 250m. Tren 4km. Aeroport 30km. Bischofswiesen - centrul 4km. capacitatea: Apartament: 3x cameră cu 2 paturi, living cu cămin, TV-SAT, radio, fax, 1x baie cu duş şi toaletă, 1x baie cu cadă şi WC, uscător de păr, bucătărie (plită electrică cu patru ochiuri, cuptor electric, frigider cu congelator, maşină de spălat vase, cuptor cu microunde, ceainic electric, filtru de cafea), balcon. |
|||
|
Apartmán 22998 Garmisch-Partenkirchen
Ø Preţ:
Apartament/noapte 78 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în casă familială la marginea localităţii. Terasă, spaţiu de stat în grădină, paturi. La dispoziţie: pat copii, scaun copii, conectare la internet, seif, aspirator, fier de călcat. Posibilităţi mic dejun (cu taxă). Locaţie pentru nefumători. Recepţionerul vorbeşte şi în engleză. Spaţiu parcare lângă unitate (posibiltatea de a parca în garaj contra taxă). Tren 2km. Aeroport 125km. Garmisch-Partenkirchen - centrul 2km. capacitatea: Apartament: cameră cu 2 paturi, living cu două paturi suplimentare, cablu TV, CD player, radio, baie cu duş şi toaletă, uscător de păr, bucătărie (plită electrică cu patru ochiuri, cuptor electric, frigider cu congelator, cuptor cu microunde, toaster, ceainic electric, filtru de cafea), balcon. |
|||
|
Cazare Pensiune Einsiedl Traunstein / Kammer
83278 Traunstein Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :8
Camere: 3 |
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 20 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Einsiedl Traunstein / KammerPension Pension Einsiedl Traunstein / Kammer, Hotel Pension Einsiedl Traunstein / Kammer, Urlaub Pension Einsiedl Traunstein / Kammer, Unterkunft Pension Einsiedl Traunstein / Kammer, Accommodation Pension Einsiedl Traunstein / Kammer, Vacation home Pension Einsiedl Traunstein / Kammer, Vacation house Pension Einsiedl Traunstein / Kammer, holiday house Pension Einsiedl Traunstein / Kammer |
|||
|
Cazare Pensiune Maria Anna Garmisch-Partenkirchen
82467 Garmisch-Partenkirchen Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 20 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Maria Anna Garmisch-PartenkirchenPension Pension Maria Anna Garmisch-Partenkirchen, Hotel Pension Maria Anna Garmisch-Partenkirchen, Urlaub Pension Maria Anna Garmisch-Partenkirchen, Unterkunft Pension Maria Anna Garmisch-Partenkirchen, Accommodation Pension Maria Anna Garmisch-Partenkirchen, Vacation home Pension Maria Anna Garmisch-Partenkirchen, Vacation house Pension Maria Anna Garmisch-Partenkirchen, holiday house Pension Maria Anna Garmisch-Partenkirchen |
|||
|
Cazare Pensiune Mauerer Bad Reichenhall
83435 Bad Reichenhall Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte 36 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pension Mauerer Bad ReichenhallPension Pension Mauerer Bad Reichenhall, Hotel Pension Mauerer Bad Reichenhall, Urlaub Pension Mauerer Bad Reichenhall, Unterkunft Pension Mauerer Bad Reichenhall, Accommodation Pension Mauerer Bad Reichenhall, Vacation home Pension Mauerer Bad Reichenhall, Vacation house Pension Mauerer Bad Reichenhall, holiday house Pension Mauerer Bad Reichenhall |
|||
|
Cazare Pensiune Stephan Bad Endorf
83093 Bad Endorf Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :26
Camere: 12 Apartamente: 4 |
Ø Preţ:
|
|
Mai multe >>
Pension Stephan Bad EndorfPension Pension Stephan Bad Endorf, Hotel Pension Stephan Bad Endorf, Urlaub Pension Stephan Bad Endorf, Unterkunft Pension Stephan Bad Endorf, Accommodation Pension Stephan Bad Endorf, Vacation home Pension Stephan Bad Endorf, Vacation house Pension Stephan Bad Endorf, holiday house Pension Stephan Bad Endorf |
|||
|
Cazare Pensiune Alter Wirt Bernau am Chiemsee
83233 Bernau am Chiemsee Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Camere: 20 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 23 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Alter Wirt Bernau am ChiemseePension Pension Alter Wirt Bernau am Chiemsee, Hotel Pension Alter Wirt Bernau am Chiemsee, Urlaub Pension Alter Wirt Bernau am Chiemsee, Unterkunft Pension Alter Wirt Bernau am Chiemsee, Accommodation Pension Alter Wirt Bernau am Chiemsee, Vacation home Pension Alter Wirt Bernau am Chiemsee, Vacation house Pension Alter Wirt Bernau am Chiemsee, holiday house Pension Alter Wirt Bernau am Chiemsee |
|||
|
Cazare Pensiune Am Kurpark Grainau
82491 Grainau Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :17
Camere: 9 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 24 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Am Kurpark GrainauPension Pension Am Kurpark Grainau, Hotel Pension Am Kurpark Grainau, Urlaub Pension Am Kurpark Grainau, Unterkunft Pension Am Kurpark Grainau, Accommodation Pension Am Kurpark Grainau, Vacation home Pension Am Kurpark Grainau, Vacation house Pension Am Kurpark Grainau, holiday house Pension Am Kurpark Grainau |
|||
|
Cazare Pensiune Am Zierwald Grainau
|
Capacitate maximă :10
Camere: 5 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 36 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Am Zierwald GrainauPension Pension Am Zierwald Grainau, Hotel Pension Am Zierwald Grainau, Urlaub Pension Am Zierwald Grainau, Unterkunft Pension Am Zierwald Grainau, Accommodation Pension Am Zierwald Grainau, Vacation home Pension Am Zierwald Grainau, Vacation house Pension Am Zierwald Grainau, holiday house Pension Am Zierwald Grainau |
|||
|
Cazare Pensiune Annemarie Gramminger Taching am See
83373 Taching am See Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
|
|
|
|
Mai multe >>
Pension Annemarie Gramminger Taching am SeePension Pension Annemarie Gramminger Taching am See, Hotel Pension Annemarie Gramminger Taching am See, Urlaub Pension Annemarie Gramminger Taching am See, Unterkunft Pension Annemarie Gramminger Taching am See, Accommodation Pension Annemarie Gramminger Taching am See, Vacation home Pension Annemarie Gramminger Taching am See, Vacation house Pension Annemarie Gramminger Taching am See, holiday house Pension Annemarie Gramminger Taching am See |
|||
|
Cazare Pensiune Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen
83246 Unterwössen Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :15
Camere: 8 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 22 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Bartholomäus Unterwössen / OberwössenPension Pension Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen, Hotel Pension Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen, Urlaub Pension Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen, Unterkunft Pension Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen, Accommodation Pension Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen, Vacation home Pension Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen, Vacation house Pension Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen, holiday house Pension Bartholomäus Unterwössen / Oberwössen |
|||
|
Cazare Pensiune Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen
82467 Garmisch-Partenkirchen Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
|
|
|
Mai multe >>
Pension Brandnerhof Garmisch-PartenkirchenPension Pension Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen, Hotel Pension Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen, Urlaub Pension Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen, Unterkunft Pension Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen, Accommodation Pension Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen, Vacation home Pension Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen, Vacation house Pension Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen, holiday house Pension Brandnerhof Garmisch-Partenkirchen |
|||
|
Cazare Pensiune Danglhof Breitbrunn am Chiemsee
83254 Breitbrunn am Chiemsee Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Camere: 12 Apartamente: 1 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 35 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Danglhof Breitbrunn am ChiemseePension Pension Danglhof Breitbrunn am Chiemsee, Hotel Pension Danglhof Breitbrunn am Chiemsee, Urlaub Pension Danglhof Breitbrunn am Chiemsee, Unterkunft Pension Danglhof Breitbrunn am Chiemsee, Accommodation Pension Danglhof Breitbrunn am Chiemsee, Vacation home Pension Danglhof Breitbrunn am Chiemsee, Vacation house Pension Danglhof Breitbrunn am Chiemsee, holiday house Pension Danglhof Breitbrunn am Chiemsee |
|||
|
Cazare Pensiune Daxenberger Seebruck
83358 Seebruck Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :6
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 19 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Daxenberger SeebruckPension Pension Daxenberger Seebruck, Hotel Pension Daxenberger Seebruck, Urlaub Pension Daxenberger Seebruck, Unterkunft Pension Daxenberger Seebruck, Accommodation Pension Daxenberger Seebruck, Vacation home Pension Daxenberger Seebruck, Vacation house Pension Daxenberger Seebruck, holiday house Pension Daxenberger Seebruck |
|||
|
Cazare Pensiune Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen
|
Ø Preţ:
|
|
|
|
Mai multe >>
Pension Fraundorfer Garmisch-PartenkirchenPension Pension Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen, Hotel Pension Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen, Urlaub Pension Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen, Unterkunft Pension Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen, Accommodation Pension Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen, Vacation home Pension Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen, Vacation house Pension Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen, holiday house Pension Fraundorfer Garmisch-Partenkirchen |
|||
|
Cazare Pensiune Götzinger Petting
83367 Petting Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Camere: 17 |
Ø Preţ:
|
|
Mai multe >>
Pension Götzinger PettingPension Pension Götzinger Petting, Hotel Pension Götzinger Petting, Urlaub Pension Götzinger Petting, Unterkunft Pension Götzinger Petting, Accommodation Pension Götzinger Petting, Vacation home Pension Götzinger Petting, Vacation house Pension Götzinger Petting, holiday house Pension Götzinger Petting |
|||
|
Cazare Pensiune Hosp Unterammergau
82497 Unterammergau Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :4
Camere: 2 |
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 25 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Hosp UnterammergauPension Pension Hosp Unterammergau, Hotel Pension Hosp Unterammergau, Urlaub Pension Hosp Unterammergau, Unterkunft Pension Hosp Unterammergau, Accommodation Pension Hosp Unterammergau, Vacation home Pension Hosp Unterammergau, Vacation house Pension Hosp Unterammergau, holiday house Pension Hosp Unterammergau |
|||
|
Cazare Pensiune Hubertushof Bad Feilnbach / Au
83075 Bad Feilnbach Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 27 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Hubertushof Bad Feilnbach / AuPension Pension Hubertushof Bad Feilnbach / Au, Hotel Pension Hubertushof Bad Feilnbach / Au, Urlaub Pension Hubertushof Bad Feilnbach / Au, Unterkunft Pension Hubertushof Bad Feilnbach / Au, Accommodation Pension Hubertushof Bad Feilnbach / Au, Vacation home Pension Hubertushof Bad Feilnbach / Au, Vacation house Pension Hubertushof Bad Feilnbach / Au, holiday house Pension Hubertushof Bad Feilnbach / Au |
|||
|
Cazare Pensiune Maria Garmisch-Partenkirchen
|
Capacitate maximă :22
Camere: 12 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 40 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Maria Garmisch-PartenkirchenPension Pension Maria Garmisch-Partenkirchen, Hotel Pension Maria Garmisch-Partenkirchen, Urlaub Pension Maria Garmisch-Partenkirchen, Unterkunft Pension Maria Garmisch-Partenkirchen, Accommodation Pension Maria Garmisch-Partenkirchen, Vacation home Pension Maria Garmisch-Partenkirchen, Vacation house Pension Maria Garmisch-Partenkirchen, holiday house Pension Maria Garmisch-Partenkirchen |
|||
|
Cazare Pensiune Nußdorfer Nußdorf / Inn
83131 Nußdorf / Inn Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 40 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pension Nußdorfer Nußdorf / InnPension Pension Nußdorfer Nußdorf / Inn, Hotel Pension Nußdorfer Nußdorf / Inn, Urlaub Pension Nußdorfer Nußdorf / Inn, Unterkunft Pension Nußdorfer Nußdorf / Inn, Accommodation Pension Nußdorfer Nußdorf / Inn, Vacation home Pension Nußdorfer Nußdorf / Inn, Vacation house Pension Nußdorfer Nußdorf / Inn, holiday house Pension Nußdorfer Nußdorf / Inn |
|||
|
Cazare Pensiune Ostler Grainau
|
Ø Preţ:
|
|
|
Mai multe >>
Pension Ostler GrainauPension Pension Ostler Grainau, Hotel Pension Ostler Grainau, Urlaub Pension Ostler Grainau, Unterkunft Pension Ostler Grainau, Accommodation Pension Ostler Grainau, Vacation home Pension Ostler Grainau, Vacation house Pension Ostler Grainau, holiday house Pension Ostler Grainau |
|||
|
Cazare Pensiune Quirin Garmisch-Partenkirchen
|
Ø Preţ:
|
|
|
|
Mai multe >>
Pension Quirin Garmisch-PartenkirchenPension Pension Quirin Garmisch-Partenkirchen, Hotel Pension Quirin Garmisch-Partenkirchen, Urlaub Pension Quirin Garmisch-Partenkirchen, Unterkunft Pension Quirin Garmisch-Partenkirchen, Accommodation Pension Quirin Garmisch-Partenkirchen, Vacation home Pension Quirin Garmisch-Partenkirchen, Vacation house Pension Quirin Garmisch-Partenkirchen, holiday house Pension Quirin Garmisch-Partenkirchen |
|||
|
Cazare Pensiune Rambichler Waging am See
83329 Waging am See Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Camere: 10 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 13 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Rambichler Waging am SeePension Pension Rambichler Waging am See, Hotel Pension Rambichler Waging am See, Urlaub Pension Rambichler Waging am See, Unterkunft Pension Rambichler Waging am See, Accommodation Pension Rambichler Waging am See, Vacation home Pension Rambichler Waging am See, Vacation house Pension Rambichler Waging am See, holiday house Pension Rambichler Waging am See |
|||
|
Cazare Pensiune Simon Krün
82494 Krün Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
|
|
|
Mai multe >>
Pension Simon KrünPension Pension Simon Krün, Hotel Pension Simon Krün, Urlaub Pension Simon Krün, Unterkunft Pension Simon Krün, Accommodation Pension Simon Krün, Vacation home Pension Simon Krün, Vacation house Pension Simon Krün, holiday house Pension Simon Krün |
|||
|
Cazare Pensiune Sissi Garmisch-Partenkirchen
|
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 33 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pension Sissi Garmisch-PartenkirchenPension Pension Sissi Garmisch-Partenkirchen, Hotel Pension Sissi Garmisch-Partenkirchen, Urlaub Pension Sissi Garmisch-Partenkirchen, Unterkunft Pension Sissi Garmisch-Partenkirchen, Accommodation Pension Sissi Garmisch-Partenkirchen, Vacation home Pension Sissi Garmisch-Partenkirchen, Vacation house Pension Sissi Garmisch-Partenkirchen, holiday house Pension Sissi Garmisch-Partenkirchen |
|||
|
Cazare Pensiune Sonnbichlhof Bad Kohlgrub
82433 Bad Kohlgrub Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :15
Ø Preţ:
|
|
Mai multe >>
Pension Sonnbichlhof Bad KohlgrubPension Pension Sonnbichlhof Bad Kohlgrub, Hotel Pension Sonnbichlhof Bad Kohlgrub, Urlaub Pension Sonnbichlhof Bad Kohlgrub, Unterkunft Pension Sonnbichlhof Bad Kohlgrub, Accommodation Pension Sonnbichlhof Bad Kohlgrub, Vacation home Pension Sonnbichlhof Bad Kohlgrub, Vacation house Pension Sonnbichlhof Bad Kohlgrub, holiday house Pension Sonnbichlhof Bad Kohlgrub |
|||
|
Cazare Pensiune Stelzer Neubeuern
83115 Neubeuern Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 16 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pension Stelzer NeubeuernPension Pension Stelzer Neubeuern, Hotel Pension Stelzer Neubeuern, Urlaub Pension Stelzer Neubeuern, Unterkunft Pension Stelzer Neubeuern, Accommodation Pension Stelzer Neubeuern, Vacation home Pension Stelzer Neubeuern, Vacation house Pension Stelzer Neubeuern, holiday house Pension Stelzer Neubeuern |
|||
|
Cazare Pensiune Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen
|
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 26 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pension Zum Rassen Garmisch-PartenkirchenPension Pension Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen, Hotel Pension Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen, Urlaub Pension Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen, Unterkunft Pension Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen, Accommodation Pension Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen, Vacation home Pension Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen, Vacation house Pension Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen, holiday house Pension Zum Rassen Garmisch-Partenkirchen |
|||
|
Cazare Pensiune Zum Stern Seehausen am Staffelsee
82418 Seehausen am Staffelsee Bayern Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Camere: 9 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 43 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Zum Stern Seehausen am StaffelseePension Pension Zum Stern Seehausen am Staffelsee, Hotel Pension Zum Stern Seehausen am Staffelsee, Urlaub Pension Zum Stern Seehausen am Staffelsee, Unterkunft Pension Zum Stern Seehausen am Staffelsee, Accommodation Pension Zum Stern Seehausen am Staffelsee, Vacation home Pension Zum Stern Seehausen am Staffelsee, Vacation house Pension Zum Stern Seehausen am Staffelsee, holiday house Pension Zum Stern Seehausen am Staffelsee |
|||
|
Cazare Pensiune Aubichl Bad Bayersoien
82435 Bad Bayersoien Bayern Categoria: Pensiune ![]()
|
Capacitate maximă :24
Camere: 8 Apartamente: 3 |
Ø Preţ:
|
|
Mai multe >>
Pension Aubichl Bad BayersoienPension Pension Aubichl Bad Bayersoien, Hotel Pension Aubichl Bad Bayersoien, Urlaub Pension Aubichl Bad Bayersoien, Unterkunft Pension Aubichl Bad Bayersoien, Accommodation Pension Aubichl Bad Bayersoien, Vacation home Pension Aubichl Bad Bayersoien, Vacation house Pension Aubichl Bad Bayersoien, holiday house Pension Aubichl Bad Bayersoien |
|||
|
Cazare Pensiune Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach
83088 Kiefersfelden Bayern Categoria: Pensiune ![]()
|
Camere: 10 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 29 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / MühlbachPension Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach, Hotel Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach, Urlaub Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach, Unterkunft Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach, Accommodation Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach, Vacation home Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach, Vacation house Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach, holiday house Pension Blauer Gamsbock Kiefersfelden / Mühlbach |
|||
|
Cazare Pensiune Gruber Fridolfing
83413 Fridolfing Bayern Categoria: Pensiune ![]()
|
Camere: 25 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 25 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Gruber FridolfingPension Pension Gruber Fridolfing, Hotel Pension Gruber Fridolfing, Urlaub Pension Gruber Fridolfing, Unterkunft Pension Gruber Fridolfing, Accommodation Pension Gruber Fridolfing, Vacation home Pension Gruber Fridolfing, Vacation house Pension Gruber Fridolfing, holiday house Pension Gruber Fridolfing |
|||
|
Cazare Pensiune Prinzregent Marquartstein
83250 Marquartstein Bayern Categoria: Pensiune ![]()
|
Camere: 15 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 43 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Prinzregent MarquartsteinPension Pension Prinzregent Marquartstein, Hotel Pension Prinzregent Marquartstein, Urlaub Pension Prinzregent Marquartstein, Unterkunft Pension Prinzregent Marquartstein, Accommodation Pension Prinzregent Marquartstein, Vacation home Pension Prinzregent Marquartstein, Vacation house Pension Prinzregent Marquartstein, holiday house Pension Prinzregent Marquartstein |
|||
|
Cazare Pensiune Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen
82467 Garmisch-Partenkirchen Bayern Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
|
|
|
Mai multe >>
Pension Pension Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen, Hotel Pension Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen,
Urlaub Pension Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen, Unterkunft Pension Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen,
Accommodation Pension Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen, Vacation home Pension Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen,
Vacation house Pension Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen, holiday house Pension Alpenglühen Garmisch-Partenkirchen
|
|||
|
Cazare Pensiune Alpengruß Wallgau
82499 Wallgau Bayern Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 14 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pension Alpengruß WallgauPension Pension Alpengruß Wallgau, Hotel Pension Alpengruß Wallgau, Urlaub Pension Alpengruß Wallgau, Unterkunft Pension Alpengruß Wallgau, Accommodation Pension Alpengruß Wallgau, Vacation home Pension Alpengruß Wallgau, Vacation house Pension Alpengruß Wallgau, holiday house Pension Alpengruß Wallgau |
|||
|
Cazare Pensiune Alpina Krün
82494 Krün Bayern Categoria: Pensiune |
Camere: 5 Apartamente: 4 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 19 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Alpina KrünPension Pension Alpina Krün, Hotel Pension Alpina Krün, Urlaub Pension Alpina Krün, Unterkunft Pension Alpina Krün, Accommodation Pension Alpina Krün, Vacation home Pension Alpina Krün, Vacation house Pension Alpina Krün, holiday house Pension Alpina Krün |
|||
|
Cazare Pensiune altes Forsthaus
82493 Klais Bayern Categoria: Pensiune |
Camere: 8 Animale: Da |
Ø Preţ:
persoană/noapte 25 € |
|
|
|
|||
|
Cazare Pensiune Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau
82442 Saulgrub Bayern Categoria: Pensiune |
Capacitate maximă :12
Camere: 6 |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 25 € |
|
|
Mai multe >>
Pension Ammertalerhof Saulgrub / WurmansauPension Pension Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau, Hotel Pension Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau, Urlaub Pension Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau, Unterkunft Pension Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau, Accommodation Pension Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau, Vacation home Pension Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau, Vacation house Pension Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau, holiday house Pension Ammertalerhof Saulgrub / Wurmansau |
|||
|
Cazare Pensiune Angela Grabenstätt / Erlstätt
83355 Grabenstätt Bayern Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
Preţ începând de la /noapte+ mic dejun 18 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pension Angela Grabenstätt / ErlstättPension Pension Angela Grabenstätt / Erlstätt, Hotel Pension Angela Grabenstätt / Erlstätt, Urlaub Pension Angela Grabenstätt / Erlstätt, Unterkunft Pension Angela Grabenstätt / Erlstätt, Accommodation Pension Angela Grabenstätt / Erlstätt, Vacation home Pension Angela Grabenstätt / Erlstätt, Vacation house Pension Angela Grabenstätt / Erlstätt, holiday house Pension Angela Grabenstätt / Erlstätt |
|||
|
Cazare Pensiune Anton Zwink Oberammergau
82487 Oberammergau Bayern Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
|
|
|
|
Mai multe >>
Pension Anton Zwink OberammergauPension Pension Anton Zwink Oberammergau, Hotel Pension Anton Zwink Oberammergau, Urlaub Pension Anton Zwink Oberammergau, Unterkunft Pension Anton Zwink Oberammergau, Accommodation Pension Anton Zwink Oberammergau, Vacation home Pension Anton Zwink Oberammergau, Vacation house Pension Anton Zwink Oberammergau, holiday house Pension Anton Zwink Oberammergau |
|||
|
Cazare Pensiune Antonie Bad Reichenhall
83435 Bad Reichenhall Bayern Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
|
|
|
|
Mai multe >>
Pension Antonie Bad ReichenhallPension Pension Antonie Bad Reichenhall, Hotel Pension Antonie Bad Reichenhall, Urlaub Pension Antonie Bad Reichenhall, Unterkunft Pension Antonie Bad Reichenhall, Accommodation Pension Antonie Bad Reichenhall, Vacation home Pension Antonie Bad Reichenhall, Vacation house Pension Antonie Bad Reichenhall, holiday house Pension Antonie Bad Reichenhall |
|||
Alpii bavarezi pensiuni, cazare familie, câine, cazare cameră privată, apartament, apartamente, putere de rezistentă, motel, moteluri, hotel cu garaj, serviciu apartamente, cazare copii, cazare stele, han de lux, han romantic, hanuri, cazare şi mic dejun, Book, B & B, carte, BNB, rezerva, rezervare Alpii bavarezi, rezervare, bedandbreakfast, camere, cazare, cazare, masă de cazare, director cazare, sfat, de sus, cel mai bun, stele, pensiunea stele, cazare stele, ratingurile de pensii, de vacanta, în cazul în care să staţi, pachet de vacanta, Bed & Breakfast han, romantică han, aventura han, familiei han, depune Alpii bavarezi