Fiecare regiune are o natură diferită şi condiţiile de drumetii, de asemenea, alte oportunităţi de învăţare şi de detectare de frumuseţea naturală şi a patrimoniului. Şi aceasta regiune Ramsau oferă o varietate de opţiuni de cazare. Există diverse tipuri de cazare - cum ar fi o pensie de lux, de pensii foarte ieftine, pensiune de familie, copii de pensii prietenos, romantic internat-house, cazare şi mic dejun, cu stele de pensii, pensii classificated, de pensii pentru câine, de pensii cu mic dejun. Aceste dispozitive oferă cazare pentru persoane fizice şi pentru diferite grupuri, în funcţie de dorinţele dumneavoastră şi de interese, cu cultură şi sport şi alte activităţi pentru vacanta ta plăcută petrecut în Ramsau.
|
Cazare Pensiune 20751 Ramsau am Dachstein
Ramsau am Dachstein Steiermark Categoria: Pensiune |
Capacitate maximă :14 |
Ø Preţ:
Apartament/noapte 86 € |
|
|
Mai multe >>
Pensiune familială la marginea localităţii în zonă de schi. În pensiune/areal se găseşte cantină, încăpere comună, sală fitness, tenis de masă, saună, terasă, mobilier de grădină. În sezon posibilităţi demipensiune la cerere. Parcare - nepăzită, fără plată (iarna de folosit lanţuri). Autobuz 5km. Ramsau am Dachstein - centrul 5km.
capacitatea:
Apartament: cameră cu 2 paturi, living, TV-SAT, baie cu duş şi toaletă, bucătărie (aragaz electric, frigider).
Apartament: cameră cu 2 paturi, living cu pat suplimentar, TV-SAT, baie cu duş şi toaletă, bucătărie (aragaz electric, frigider).
Apartament: cameră cu 2 paturi, living cu două paturi suplimentare, TV-SAT, 2x baie cu duş şi toaletă, bucătărie (plită electrică cu două ochiuri, frigider).
Apartament: 2x cameră cu 2 paturi, living cu pat suplimentar, TV-SAT, 2x baie cu duş şi toaletă, bucătărie (aragaz electric, frigider).
|
|||
|
Cazare 16494 Ramsau am Dachstein
Capacitate maximă :6 |
Ø Preţ:
Pat/noapte+ mic dejun 32 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în casă familială în zona de recreere. Bucătărie comună, cameră comună cu TV - SAT, loc de joacă pentru copii. Servicii suplimentare, preţul intrării la ştrand inclus în preţul cazării. Spaţiu parcare lângă unitate. Magazin alimentar 500m. Restaurant 500m. Aeroport (Salzburg) 90km. Ramsau am Dachstein - centrul 500m.
capacitatea:
3x cameră cu 2 paturi, în fiecare cameră baie cu duş şi toaletă.
|
|||
|
Cazare 16814 Ramsau am Dachstein
Capacitate maximă :10 |
Ø Preţ:
Pat/noapte+ mic dejun 40 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în casă familială la marginea localităţii. Încăpere comună, spaţiu de stat în grădină, jocuri de societate, tenis de masă. Posibilităţi servirea mesei. Spaţiu parcare lângă unitate. Magazin alimentar 1km. Restaurant 1km. Autobuz 500m. Ramsau am Dachstein - centrul 1km.
capacitatea:
cameră cu 1 paturi, TV-SAT, baie cu duş şi toaletă.
3x cameră cu 2 paturi, TV-SAT, baie cu duş şi toaletă.
cameră cu 3 paturi, TV-SAT, baie cu duş şi toaletă.
|
|||
|
Cazare 19375 Ramsau am Dachstein
Capacitate maximă :10 |
Ø Preţ:
Pat/noapte+ mic dejun 31 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în pensiune familială în cadrul montan la marginea localităţii. Cantină (posibilităţi mic dejun). Posibilitate de paturi suplimentare. La cerere se are grijă de copii. Taxă de recreere în preţ. Recepţionerul vorbeşte şi în engleză, germana, în franceză. Spaţiu parcare lângă unitate. Autobuz 50m. Tren (gara Schladming) 7km. Aeroport (Salzburg Airport) 70km. Ramsau am Dachstein - centrul 500m.
capacitatea:
5x cameră cu 2 paturi, TV-SAT, baie cu duş şi toaletă, balcon.
|
|||
|
Cazare 19648 Ramsau am Dachstein
Capacitate maximă :7 |
Ø Preţ:
Pat/noapte+ mic dejun 40 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în pensiune familială în cartier Leiten. Încăpere comună (cantină). Posibilităţi mic dejun. Taxă de recreere în preţ. Spaţiu parcare lângă unitate (iarna de folosit lanţuri). Magazin alimentar 3km. Restaurant 500m. Autobuz 3km. Ramsau am Dachstein - centrul 3km.
capacitatea:
cameră cu 2 paturi cu baie proprie (cadă, WC separat), cameră cu 2 paturi cu baie proprie (cadă, WC separat) pe hol, cameră cu 3 paturi cu baie proprie (duş, WC separat), în fiecare cameră TV-SAT şi balcon.
|
|||
|
Cazare 22019 Ramsau am Dachstein
Capacitate maximă :24 |
Ø Preţ:
Apartament/noapte 314 € |
|
|
Mai multe >>
Casă la marginea localităţii. Saună, infracabină, pistă schi, terasă, spaţiu de stat în grădină, grătar de grădină. Conectare la internet. Posibilitate pătuţ copil. Posibilitatea de a adăuga trei paturi suplimentare. Spaţiu parcare lângă unitate (iarna de folosit lanţuri). Magazin alimentar 1km. Restaurant 1km. Autobuz 30m. Tren (gara Schladminger Bahnhof) 10km. Ramsau am Dachstein - centrul 1km. capacitatea: Apartament A la parter şi la primul etaj: 3x cameră cu 2 paturi, 2x cameră cu 3 paturi (1x cameră cu balcon), baie (3x duş, 2x WC separat), living, TV-SAT, cămin din teracotă, bucătărie (aragaz, frigider), pistă schi. Apartament B la etajul 2: cameră cu 1 paturi, cameră cu 2 paturi cu balcon, 2x cameră cu3 paturi cu balcon, baie cu duş şi toaletă, vestibul, TV-SAT, cămin din teracotă, bucătărie cu loc pentru servirea mesei (aragaz electric, frigider). |
|||
|
Cazare 22321 Schladming
Schladming Steiermark Categoria: Pensiune |
Capacitate maximă :4 |
Ø Preţ:
Apartament/săptămână 387 € |
|
|
Mai multe >>
Cazare în casă familială în centrul oraşului. La dispoziţie: biciclete, jocuri de societate, suport pentru uscarea lenjeriei, aspirator. Locaţie pentru nefumători. Recepţionerul vorbeşte şi în engleză. Spaţiu parcare lângă unitate. Magazin alimentar 100m. Restaurant 50m. Tren 80m. Aeroport (Salzburg) 90km. Schladming - centrul. capacitatea: Apartament: 2x cameră cu 2 paturi (în fiecare cameră pat supraetajat), living, TV-SAT, DVD player, video, radio, bucătărie (plită electrică cu patru ochiuri, cuptor electric, frigider, toaster, tăietor de pâine, mixer, ceainic electric, filtru de cafea), baie cu duş, cadă şi WC, uscător de păr, balcon. |
|||
|
Apartament Cazare Pensiune Katharina Schladming
A-8970 Schladming Steiermark Categoria: Pensiune ![]() ![]() ![]()
|
Apartamente: 6 |
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 43 € |
|
|
Mai multe >>
Schladming Österreich - HAUS KATHARINA - HAUS KATHARINA in Schladming info - Österreich contact HAUS KATHARINA - Österreich Schladming Haus adress - phone, www, email Schladming, - Österreich rooms - room Schladming - Haus Schladming anggebot
|
|||
|
Gästehaus Handlos Schladming Österreich
8970 Schladming Steiermark Categoria: Pensiune ![]() ![]() ![]()
|
Capacitate maximă :30
Camere: 2 Apartamente: 12 |
Ø Preţ:
Apartament/noapte 170 € |
|
|
Mai multe >>
Schladming Österreich - HANDLOS - info Österreich Pensionen - contact Schladming Pension - Österreich Schladming HANDLOS Pension adress - Österreich bookig Pension - angebot Schladming
|
|||
|
Cazare Pensiune Hofbauer Schladming Österreich
8970 Schladming Steiermark Categoria: Pensiune ![]() ![]()
|
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 29 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pension Schladming - HOFBAUER - Schladming Pension contact - Schladming-Pension-adresse - Pension HOFBAUER Schladming phone - ski zentrum Pension HOFBAUER kontakt
|
|||
|
Accommodation Weber - Cazare Pensiune Schladming
8970 Schladming Steiermark Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 22 € |
|
|
|
Mai multe >>
Accommodation Schladming Rohrmoos - WEBER - Accommodation info Schladming - adress Accommodation Rohrmoos - booking Accommodation - WEBER Accommodation contact - reservation Accommodation
|
|||
|
Apartament Hotel Alexander Schladming
Camere: 5 |
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 35 € |
|
|
Mai multe >>
Hotels Schladming Rohrmoos - ALEXANDER - Hotels Rohrmoos info - Hotels Schladming reservation - ALEXANDER Hotels Schladming angebot - booking Hotels - Rohrmoos room, rooms - last minute Hotels
|
|||
|
Apartament Immenhof - Schladming Österreich
Ø Preţ:
persoană/noapte 32 € |
|
|
|
Mai multe >>
Appartement Schladming Rohrmoos - IMMENHOF - Appartement reservation Schladming - info Rohrmoos Appartement - IMMENHOF Schladming adress - booking Appartement - Schladming Appartement contact - online buchen Appartement
|
|||
|
Apartament Lang - Unterkunft Schladming
Apartamente: 4 |
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 55 € |
|
|
Mai multe >>
Unterkunft Schladming Rohrmoos - Unterkunft Appartementhaus info - Rohrmoos booking Unterkunf - angebot unterkunft Rohrmoos - Schladming Unterkunft reservierung - Unterkunft last minute - online buchen Schladming Unterkunft
|
|||
|
Gästehaus Huber - Cazare Pensiune Schladming
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 28 € |
|
|
|
Mai multe >>
Apartament Schladming Rohrmoos - HUBER - Apartament HUBER - Schladming Apartament reservation - HUBER Schladming adress, contact - Rohrmoos Apartament booking - book Apartament - Rohrmoos Apartament info
|
|||
|
Gästehaus Pilz - Unterkünfte Schladming
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 30 € |
|
|
|
Mai multe >>
Pensions Schladming Rohrmoos - PILZ - Pensions Schladming reservierung - Pensions contact - Rohrmoos Pensions angebot - adresse Pensions Schladming - Rohrmoos Pensions kontakt - last minute Schladming Pensions
|
|||
|
Gasthof Feichter Schladming Österreich
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 32 € |
|
|
|
Mai multe >>
Rohrmoos Austria Accommodation - FEICHTER - Austria Rohrmoos info - Accommodation Austria reservation - adress Accommodation - FEICHTER Accommodation kontakt - booking Accommodation - Rohrmoos Accommodation book - Accommodation on line
|
|||
|
Cazare Pensiune Erlbacher Schladming Österreich
Capacitate maximă :36
Camere: 18 |
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 32 € |
|
|
Mai multe >>
Apartment Schladming Rohrmoos - ERLBACHER - Apartment Schladming reservierung - info Rohrmoos Apartment - adress ERLBACHER Schladming - phone Apartment - Apartment Rohromoos contact, last minute
|
|||
|
Cazare Pensiune Mayer - Unterkünfte Schladming
Ø Preţ:
persoană/noapte+ mic dejun 31 € |
|
|
|
Mai multe >>
Unterkünfte Schladming Rohrmoos MAYER - MAYER Schladming reservation - Unterkünfte kontakt - Rohrmoos Unterkünfte angebot - adresse Unterkünfte Rohrmoos - Unterkünfte MAYER adress - Unterkünfte Schladming booking
|
|||
|
Cazare Pensiune Tritscher - Nocleg Schladming
Ø Preţ:
|
|
|
|
Mai multe >>
Nocleg Schladming Rohrmoos - TRITSCHER - TRITSCHER Rohrmoos contact - Nocleg Rohrmoos info - Nocleg Schladming angebot - last minute Schladming Nocleg - Noleg www, phone, mail
|
|||
|
Alpenhof
8972 Ramsau Steiermark Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
persoană/noapte |
|
|
|
|
|||
|
Sportpension Herold
8972 Ramsau am Dachstein Steiermark Categoria: Pensiune |
Ø Preţ:
persoană/noapte |
|
|
|
|
|||
|
Cazare Pensiune 6845 Ramsau am Dachstein
Hotel Copil/noapte+ mic dejun 5 € |
|
Appartementhaus Heimat
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 50 € |
|
Hotel Garni Landhaus Trenkenbach
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 60 € |
|
Familien- und Wanderhotel Matschner
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 94 € |
|
Hotel Lärchenhof
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 81 € |
|
Ferienhotel Knollhof
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 84 € |
|
Hotel Pehab-Kirchenwirt
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 45 € |
|
Hotel Annelies
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 100 € |
|
Landhaus & Ferienwohnungen Bergrast
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 55 € |
|
Biohotel Ramsauhof
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 103 € |
|
Landhotel Kielhuberhof
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 94 € |
|
Hotel Rösslhof
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 59 € |
|
Wander- & Langlaufhotel Romantikchalet Almfrieden
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 45 € |
|
Posthotel Schladming
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 82 € |
|
Hotel Die Barbara
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 60 € |
|
Hotel Mitterhofer
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 70 € |
|
Hotel Lindenhof
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 49 € |
|
Hotel Vitaler Landauerhof
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 75 € |
|
Hotel Pfeffermühle
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 58 € |
|
Ferienanlage Vital
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 65 € |
|
|
Landhaus Handlos
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 112 € |
|
Sporthotel Royer
Hotel ![]() ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 110 € |
|
Hotel-Pension Sonneck
Hotel ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 116 € |
|
Hotel Sonnschupfer
Hotel ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 55 € |
|
Hotel Ramsaueralm
Hotel ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 62 € |
|
Hotel Neue Post
Hotel ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 76 € |
|
Alpenbad
Hotel ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 67 € |
|
Pension Concordia
Hotel ![]() ![]()
Preţ începând de la /noapte 40 € |
Ramsau pensiuni, cazare familie, câine, cazare cameră privată, apartament, apartamente, putere de rezistentă, motel, moteluri, hotel cu garaj, serviciu apartamente, cazare copii, cazare stele, han de lux, han romantic, hanuri, cazare şi mic dejun, Book, B & B, carte, BNB, rezerva, rezervare Ramsau, rezervare, bedandbreakfast, camere, cazare, cazare, masă de cazare, director cazare, sfat, de sus, cel mai bun, stele, pensiunea stele, cazare stele, ratingurile de pensii, de vacanta, în cazul în care să staţi, pachet de vacanta, Bed & Breakfast han, romantică han, aventura han, familiei han, depune Ramsau