> > > Dusit Thani Maldives

Informaţii despre obiectul Dusit Thani Maldives

Bine aţi venit la Dusit Thani Maldives rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Dusit Thani Maldives, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Dusit Thani Maldives, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Dusit Thani Maldives, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Dusit Thani Maldives

Dusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriDusit Thani Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Dusit Thani Maldives
Stradă:  Mudhdhoo Island
Oraș:  02188 Dharavandhoo
Stat:  
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
4502 lei
$1034
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Proprietatea luxoasă Dusit Thani Maldive este situată pe insula Mudhdhoo în atolul Baa, înconjurată de recifuri de corali frumoase și o lagună turcoaz. Proprietatea oferă WiFi gratuit în camere și facilități de spa amenajate în copaci, orientate spre o plajă privată, precum și o piscină în aer liber de 750 m², una dintre cele mai mari din Maldive. Personalul poate conversa în limbile engleză, rusă, arabă, japoneză, thailandeză și chineză mandarină. Vilele moderne în stil thailandez sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, sistem de sunet surround Bose și filme. Sunt incluse un frigider pentru vin, minibar și aparat Nespresso. Oaspeţii se pot relaxa făcând baie în cadă sau se pot revigora în duşul cu efect de ploaie amenajat în aer liber. Sunt furnizate articole de toaletă gratuite, inclusiv un kit pentru dinți, ras și unghii. Dusit Thani Maldive este la o călătorie de 35 de minute cu hidroavionul de aeroportul internațional Male sau la un zbor intern de 25 de minute până la aeroportul național Dharavandhoo, urmat de o călătorie de 10 minute cu barca rapidă până la complex. Centrul spa Devarana este cu totul deosebit, fiind amenajat printre coroanele arborilor. Acesta are 6 cabine de tratament, cu vedere spectaculoasă la împrejurimi. Pentru oaspeții de care au grijă de sănătate, stațiunea oferă cursuri gratuite de yoga pe plajă, o sală de sport modernă, echipamente de snorkeling și 2 terenuri de tenis iluminate. Complexul oferă facilități de scufundări şi snorkelling. o bibliotecă şi un magazin de suveniruri. Proprietatea acceptă plata cu carduri Union Pay. The Market serveşte bufete cu preparate internaţionale, iar restaurantul Benjarong oferă specialităţi thailandeze, fiind amplasat chiar deasupra apei. The Sea Grill servește fructe de mare la grătar şi fripturi pe plajă. Puteţi savura băuturi şi gustări la Barul Sand şi la Barul Sala. Micul dejun poate include și specialități chinezești.


Informaţii importante

Vă rugăm să rețineți că în momentul rezervării, oaspeții vor fi contactați de echipa de rezervări a proprietății Dusit pentru a alege metoda preferată de transfer de la Aeroportul Internațional Malé la insulă. Oaspeții pot alege între un zbor încântător pitoresc de 35 de minute cu hidroavionul și un zbor intern confortabil de 25 de minute, urmat de o călătorie cu barca cu motor de 10 minute la complex. Pentru a beneficia de un transfer fără probleme, oaspeții sunt rugați să furnizeze complexului detaliile zborului internațional. Transferurile, atât pentru avion, cât și pentru barca cu motor sunt disponibile la un cost suplimentar care trebuie achitat la check-out. Ambii furnizori de transfer sunt parteneri externi, prin urmare, complexul nu poate influența programul zborurilor. Serviciul de transfer este oferit zilnic între orele 06:00 - 22:30 de către compania Maldivian Airways/FlyMe. Oaspeţii care sosesc în afara acestui program sunt sfătuiți să rezerve o cameră la un hotel din Malé sau Hulhumalé până când serviciul îşi reia activitatea.

 
 
facebook g+ twitter