Asia > Maldive > Male > Adaaran Prestige Vadoo

Informaţii despre obiectul Adaaran Prestige Vadoo

Bine aţi venit la Adaaran Prestige Vadoo rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Adaaran Prestige Vadoo, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Adaaran Prestige Vadoo, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Adaaran Prestige Vadoo, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Adaaran Prestige Vadoo

Adaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - HoteluriAdaaran Prestige Vadoo: Cazare în hoteluri Male – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Adaaran Prestige Vadoo
Stradă:  South Male Atoll
Oraș:  00960 Male City
Stat:  Maldive
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
1907 lei
$438
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Adaaran Prestige Vadoo oferă vile situate deasupra apei, cu spa privat, piscină mică şi adâncă și o baie mare cu podea din sticlă, prin care se poate admira fauna marină. În camere este disponibil acces gratuit la internet. Vilele au balcon, TV LCD cu DVD player și canale de televiziune chineze, minibar, sistem home theater surround și serviciu de majordom personal nonstop. În cameră este disponibil un meniu de perne. Există şi un fierbător electric. Unităţile sunt prevăzute cu papuci de casă și kituri dentare. Oaspeții de la Adaaran Prestige Vadoo pot face o baie în piscina în aer liber sau în piscina spa şi se pot relaxa cu un tratament spa în cameră. Printre activitățile care pot fi practicate se numără scufundările, snorkellingul, pescuitul sau tenisul de masă. Complexul are restaurante, un bar și o cafenea. De asemenea, sunt disponibile servicii de spălătorie şi un birou de schimb valutar. Personalul de la biroul de turism vorbeşte chineză şi poate oferi asistență. Complexul serveşte un mic dejun chinezesc. Adaaran Prestige Vadoo se află la 8 km sau la 15 minute cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Malé.


Informaţii importante

Vă rugăm să rețineți următoarele: Complexul acceptă numai plăţi în USD. Complexul nu acceptă cecuri de călătorie. Oaspeţii trebuie să comunice detaliile zborurilor de sosire şi plecare în momentul rezervării, cu cel puţin 72 de ore înainte de sosire. Complexul va asigura transfer obligatoriu cu barca cu motor de la/la Aeroportul Internaţional din Malé. Vă rugăm să reţineţi că transferul cu barca cu motor poate fi organizat numai de către complex. Tariful pentru copii (2 - 11 ani) - 65 USD Adaaran Resorts nu are obligaţia de a asigura transportul, cazarea sau mesele oaspeţilor care nu au fost incluşi în rezervarea iniţială. Rămâne la latitudinea complexului Adaaran Resorts să-şi ofere sau nu serviciile oaspeților suplimentari, în funcție de resursele disponibile și la un cost suplimentar suportat de fiecare oaspete în parte. --- La check-in/pentru efectuarea plății la hotel, vă rugăm să prezentați cardul de credit folosit pentru garantarea rezervării. Dacă efectuaţi plata utilizând cardul de credit al unei alte persoane, vă rugăm să contactaţi proprietatea pentru a solicita datele bancare necesare, în vederea efectuării unui transfer bancar.

 
 
facebook g+ twitter