Asia > Maldive > Gaafu Alif Atoll > Jumeirah Dhevanafushi

Informaţii despre obiectul Jumeirah Dhevanafushi

Bine aţi venit la Jumeirah Dhevanafushi rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Jumeirah Dhevanafushi, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Jumeirah Dhevanafushi, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Jumeirah Dhevanafushi, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Jumeirah Dhevanafushi

Jumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - HoteluriJumeirah Dhevanafushi: Cazare în hoteluri Gaafu Alif Atoll – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Jumeirah Dhevanafushi
Stradă:  Meradhoo Island
Oraș:  20219 Gaafu Alifu Atoll
Stat:  Maldive
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
5370 lei
$1234
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Jumeirah Dhevanafushi oferă sejururi de lux în vile cu piscină privată, aflate la câțiva pași de apa limpede a lagunei şi de plajele cu nisip. Pune la dispoziție un centru spa excelent, WiFi gratuit și 4 restaurante. Proprietatea acceptă cardurile Union Pay. Vilele de la Jumeirah Dhevanafushi Resort sunt spațioase și au mobilier elegant din lemn și facilități tehnologice moderne, inclusiv un centru media Apple cu telecomandă interactivă și TV cu ecran plat de 42 inch. Oaspeții pot petrece dupa-amieze liniștite în zona de relaxare în aer liber. Jumeirah Dhevanafushi pune la dispoziție facilități de sporturi de apă, cum ar fi pescuit, scufundări și windsurfing. Ca alternativă, centrul spa oferă masaje liniștitoare și articole cosmetice marca Elemis. Oaspeții își pot începe ziua la restaurantul Azara, care servește o varietate de mâncăruri internaționale. La Mumayaz, puteți cina în aer liber, într-un cadru informal. De asemenea, vă puteți relaxa cu un cocteil la barul Khi. Jumeirah Dhevanafushi se află la 55 de minute de zburat cu avionul de la Aeroportul Internațional Male, călătorie urmată de 15 minute de mers cu barca cu motor de la Aeroportul Național Kaadedhdhoo.


Informaţii importante

Vă rugăm să reţineţi că trebuie să anunţaţi detaliile zborurilor de sosire şi de plecare în momentul rezervării sau cu cel puţin 10 zile înainte de sosire. Complexul va asigura transferul dus-întors între Aeroportul Internaţional Ibrahim Nasir şi complex cu un zbor intern de 55 de minute, urmat de o călătorie de 15 minute cu o ambarcaţiune, în funcţie de zborurile dumneavoastră de sosire şi de plecare. Toate costurile suplimentare se achită direct la proprietate. Tarifele sunt următoarele: 350 USD per copil (2 - 12 ani) 135 USD per bebeluş (cu vârsta mai mică de 2 ani) Pentru fiecare adult suplimentar cazat în vilă se aplică un cost net de 360 USD. Vă rugăm să reţineţi că în zilele de 24 şi 31 decembrie 2017, complexul organizează o cină festivă obligatorie. Toate costurile suplimentare se achită direct la proprietate. Tarifele percepute sunt următoarele: 24 decembrie: 370 USD per adult 185 USD per copil 31 decembrie: 520 USD per adult 260 USD per copil La check-in, trebuie să prezentați un document de identitate cu fotografie și un card de credit.Vă rugăm să reţineţi că satisfacerea tuturor cererilor speciale se va face funcţie de disponibilitate şi că se pot aplica taxe suplimentare. Vă rugăm să transmiteţi în avans la Jumeirah Dhevanafushi ora estimată a sosirii dumneavoastră. Puteţi folosi căsuţa de Cereri Speciale când faceţi rezervarea sau să contactaţi direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise în confirmarea rezervării.

 
 
facebook g+ twitter