Informaţii despre obiectul Villa Gradina

Bine aţi venit la Villa Gradina rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Villa Gradina, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Villa Gradina, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Villa Gradina, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Villa Gradina

Villa Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriVilla Gradina: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Villa Gradina
Stradă:  Ulica Ivana Gorana Kovacica 4
Oraș:  21230 Baška Voda
Judeţ:  Makarska
Regiune:  Cantonul Split-Dalmaţia
Stat:  Croaţia
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Villa Gradina se află în Baška Voda, la 150 de metri de centrul orașului. Cea mai apropiată plajă cu pietriș este situată la 50 de metri. Proprietatea are o grădină cu facilități de grătar în aer liber. Terasa de pe acoperiș oferă vedere panoramică la Marea Adriatică. Cu balcon mobilat, cu vedere la mare, toate camerele și apartamentele sunt dotate cu aer condiționat. Apartamentele includ o chicinetă utilată, iar toți oaspeții au la dispoziție o bucătărie comună. Se pot organiza excursii cu barca la Hvar și Brac, precum și rafting pe râul Cetina. Există și o plajă cu facilități de sporturi nautice. Orașul dalmat Makarska se găsește la mai puțin de 11 km. Aeroportul din Split este la 50 km de Villa Gradina.


Informaţii importante

Vă rugăm să transmiteţi în avans la Villa Gradina ora estimată a sosirii dumneavoastră. Puteţi folosi căsuţa de Cereri Speciale când faceţi rezervarea sau să contactaţi direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise în confirmarea rezervării.

 
 
facebook g+ twitter