> > > Constance Lémuria

Informaţii despre obiectul Constance Lémuria

Bine aţi venit la Constance Lémuria rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Constance Lémuria, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Constance Lémuria, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Constance Lémuria, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Constance Lémuria

Constance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriConstance Lémuria: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Constance Lémuria
Stradă:  Petite Anse Kerlan
Oraș:  6170 Grand'Anse Praslin
Stat:  
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
4331 lei
875 €
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Constance Lemuria Resort oferă o piscină pe 3 nivele, suite spațioase şi vile, un centru spa înconjurat de o grădină luxuriantă și 3 restaurante. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie 4 baruri și acces gratuit la internet Wi-Fi. Toate unitățile cu aer condiționat de la Constance Lemuria sunt amenajate cu mobilier din lemn, iar unele au acoperiș de stuf. Toate includ o baie privată cu o cadă și uscător de păr. Fiecare este dotată cu un seif, un TV prin satelit cu DVD player și un telefon. Restaurantele oferă o varietate de mâncăruri locale și internaționale, sub formă de bufet și à la carte. În barurile cu ambianţă diferită puteţi asista la programele de divertisment din timpul zilei sau vă puteţi relaxa după cină. Înconjurat de copaci de bambus și palmieri, Le Spa de Constance oferă o varietate de masaje și tratamente de relaxare. Facilitățile sportive includ un teren de golf cu 18 găuri, 2 terenuri de tenis, excursii de snorkelling şi windsurfing. Constance Lemuria se află la 5 minute de mers cu maşina de Aeroportul Praslin.


Informaţii importante

Costul suplimentar obligatoriu de Crăciun, pentru data de 24 decembrie 2017, este de 157 EUR/persoană pentru adulți și de 63 EUR/persoană pentru copiii cu vârsta între 3 și 11 ani. Suplimentul obligatoriu de Revelion, pe 31 decembrie 2017, costă 275 EUR de adult și 82 EUR pentru fiecare copil cu vârsta între 3 - 11 ani.

 
 
facebook g+ twitter