Europa > Austria > Tirol > Schwaz > Fügen > Landhaus Zillertal

Informaţii despre obiectul Landhaus Zillertal

Bine aţi venit la Landhaus Zillertal rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Landhaus Zillertal, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Landhaus Zillertal, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Landhaus Zillertal, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Landhaus Zillertal

Landhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - HoteluriLandhaus Zillertal: Cazare în hoteluri Fügen – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Landhaus Zillertal
Stradă:  Pankrazbergstraße 27
Oraș:  6263 Fügen
Judeţ:  Schwaz
Regiune:  Tirol
Stat:  Austria
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
140 €
683 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeplfresithusvrudafislhrronlarzhja

Descriere

Hotelul Landhaus Zillertal, administrat de o familie, este situat în satul pitoresc Fügen, la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului și la doar 2 minute cu autobuzul de telecabina Spieljoch. Autobuzul de schi oprește în fața hotelului, iar accesul la internet WiFi este gratuit. Mai sus de hotel se află o pârtie pentru exersat şi un traseu de schi fond. În imediata vecinătate a hotelului este disponibil un serviciu de închiriere de echipamente de schi, iar permise de schi pot fi cumpărate de la hotel. Hotelul Zillertal Landhaus are un lounge tradițional cu bar şi un depozit încălzit pentru echipamentul de schi, cu uscător de clăpari. Copiii se pot distra în sala de jocuri a proprietății. Zona de spa are saună și cabină cu infraroșu. Oaspeţii au la dispoziţie şi o grădină de iarnă.


Informaţii importante

În cazul în care călătoriți cu copiii, vă rugăm să comunicați proprietății numărul şi vârsta acestora. Această informație poate fi menționată în căsuța de Cereri Speciale, în momentul efectuării rezervării, sau contactând direct proprietatea.

 
 
facebook g+ twitter