Europa > Croaţia > Cantonul Split-Dalmaţia > Brela > Brela > Bluesun Hotel Soline

Informaţii despre obiectul Bluesun Hotel Soline

Bine aţi venit la Bluesun Hotel Soline rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Bluesun Hotel Soline, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Bluesun Hotel Soline, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Bluesun Hotel Soline, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Bluesun Hotel Soline

Bluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriBluesun Hotel Soline: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Bluesun Hotel Soline
Stradă:  Trg Gospe od Karmela 1
Oraș:  21322 Brela
Judeţ:  Brela
Regiune:  Cantonul Split-Dalmaţia
Stat:  Croaţia
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlarzhja

Descriere

Având o arhitectură impresionantă și o fațadă deosebită de culoarea nisipului, Bluesun Hotel Soline se află în Brela și oferă facilități de wellness ultramoderne și o vedere magnifică la mare. În zona piscinei în aer liber există o terasă mare și un bar la piscină, iar piscina interioară are o mică peșteră. Situat la câțiva pași de plaja bine întreținută, cu șezlonguri și dușuri în aer liber, hotelul are personal de divertisment și programe de animație în fiecare zi. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un simulator de golf situat în interior, precum și facilități de biliard și de darts și un centru de fitness. Decorul camerelor a fost realizat de către designeri de interior profesioniști, iar balcoanele cu sticlă oferă vedere panoramică. Facilitățile standard din camere includ aer condiționat, WiFi gratuit, minibar și televizor LCD cu canale prin satelit. Zona de wellness de 1500 m² are un spațiu de relaxare cu ceai și fructe proaspete, precum și o saună bio și baie turcească. Sauna finlandeză este situată pe o terasă cu o cadă cu hidromasaj. La centrul de wellness există un tepidarium, precum și un bar, o terasă la soare și o terasă interioară cu șezlonguri. Oaspeții pot rezerva diverse tratamente pe bază de săruri și plante mediteraneene aromatice. Restaurantul hotelului servește bufete ample de mic dejun și cină, cu mâncăruri mediteraneene și continentale. De asemenea, oaspeții pot să viziteze taverna Posejdon de la hotelul învecinat Berulia, precum și restaurantul Punta Rata, situat pe plajă. La un cost suplimentar, hotelul poate organiza un serviciu de transfer și diferite excursii în regiune.


Informaţii importante

Costurile pentru prânz și cină menţionate în confirmarea rezervării sunt valabile doar pentru rezervările efectuate online. În cazul în care comandați mese suplimentare la Hotelul Bluesun Soline, tariful pentru prânz sau cină este de 16 EUR per persoană. Plata trebuie efectuată în HRK (în numerar sau cu card de credit), la cursul de schimb valutar curent.

 
 
facebook g+ twitter