Europa > Croaţia > Cantonul Split-Dalmaţia > Brela > Brela > Sentido Bluesun Hotel Berulia

Informaţii despre obiectul Sentido Bluesun Hotel Berulia

Bine aţi venit la Sentido Bluesun Hotel Berulia rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Sentido Bluesun Hotel Berulia, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Sentido Bluesun Hotel Berulia, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Sentido Bluesun Hotel Berulia, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Sentido Bluesun Hotel Berulia

Sentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - HoteluriSentido Bluesun Hotel Berulia: Cazare în hoteluri Brela – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Sentido Bluesun Hotel Berulia
Stradă:  Frankopanska bb
Oraș:  21322 Brela
Judeţ:  Brela
Regiune:  Cantonul Split-Dalmaţia
Stat:  Croaţia
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrudanofislhrrotrnlarzhja

Descriere

Situat într-o grădină mediteraneană parfumată, chiar lângă plaja Berulia din Brela, hotelul Sentido Bluesun Berulia a fost renovat complet în 2017 şi oferă 3 restaurante şi 2 terase mobilate, cu o piscină în aer liber. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele. Dotate cu aer condiţionat, minibar şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit, camerele hotelului Berulia au un balcon cu vedere la mare şi o baie privată cu duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Camerele Deluxe se bucură de acces direct la piscina unică. Personalul de divertisment oferă o varietate de programe de animaţie pentru copii şi adulţi, care se desfăşoară în grădina plină de verdeaţă, lângă plajă. De asemenea, puteţi juca minigolf sau puteţi utiliza zona de fitness a proprietăţii. Posejdon este o tavernă dalmată autentică, unde puteţi savura preparate din bucătăria tradiţională locală, iar restaurantul Puž are o terasă pe plajă şi oferă specialităţi din peşte şi carne la grătar. Barul de lângă piscină propune o selecţie de tapas. Staţiunile Brela şi Baška Voda se află la 5 minute de mers pe jos de hotelul Sentido Bluesun Berulia. În plus, puteţi participa la excursii de o zi către Parcul Natural Biokovo, oraşele Split şi Dubrovnik şi alte destinaţii. Oraşul Makarska este la 12 km de hotel, iar Split se află la o distanţă de 50 km. Aeroportul oraşului Split este la 105 km.


Informaţii importante

Costurile pentru prânz şi cină menţionate în confirmarea rezervării sunt valabile doar pentru rezervările efectuate online. În cazul în care le comandaţi direct la Bluesun Hotel Berulia, tariful pentru prânz sau cină este de 16 EUR de persoană. Plata trebuie să efectuată în HRK (în numerar sau cu card de credit), la cursul de schimb valutar curent.

 
 
facebook g+ twitter