Informaţii despre obiectul Hotel Rosina

Bine aţi venit la Hotel Rosina rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel Rosina, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel Rosina, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel Rosina, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel Rosina

Hotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Rosina: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel Rosina
Stradă:  Vukovarska 38
Oraș:  21300 Makarska
Judeţ:  Makarska
Regiune:  Cantonul Split-Dalmaţia
Stat:  Croaţia
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresithusvrudanofislhrrotrnlarzh

Descriere

Hotelul Rosina se află în partea vestică a orașului Makarska, la câțiva pași de plajă. Oferă parcare gratuită, WiFi gratuit și camere cu balcon cu vedere la mare sau la munte. Dacă sosiți cu mașina proprie, aveți la dispoziție un loc gratuit de parcare în aer liber, precum și un garaj subteran, cu o capacitate de până la 22 de mașini. Parcarea subterană poate găzdui și bărci mici cu vele. Centrul orașului Makarska este situat la mai puțin de 20 de minute de mers pe jos pe promenada de pe malul mării. În apropierea Hotelului Rosina se găsesc plaje cu nisip și stâncoase, precum și centre de fitness, spa și de wellness. Restaurantul este dotat cu aer condiționat și servește mâncăruri de casă tradiționale, precum și din bucătăria internațională. Mesele sunt însoțite de o varietate de vinuri de calitate superioară, aperitive și băuturi. Terasa restaurantului oferă vedere la insulele învecinate Brač şi Hvar. Rosina este un bun punct de plecare în tururi și excursii cu ambarcațiuni la insulele Hvar, Brač și Korčula, precum și la orașele Split, Dubrovnik și Međugorje. Zilnic sunt organizate excursii cu bărci mai mici la golfulețe liniștite.

 
 
facebook g+ twitter