Informaţii despre obiectul Hotel Dalmacija

Bine aţi venit la Hotel Dalmacija rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel Dalmacija, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel Dalmacija, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel Dalmacija, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel Dalmacija

Hotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Dalmacija: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel Dalmacija
Stradă:  Put Cvitacke b.b.
Oraș:  21300 Makarska
Judeţ:  Makarska
Regiune:  Cantonul Split-Dalmaţia
Stat:  Croaţia
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrudanofislhrrotrnlarzhja

Descriere

Hotelul Dalmacija este situat lângă o plajă cu pietriș și la doar câțiva pași de promenada de pe litoral, care duce spre centrul oraşului Makarska. Oferă o piscină în aer liber și un centru spa. Camerele au aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit, balcon şi vedere uimitoare la mare. Toate camerele sunt dotate cu TV și minibar. Baia privată are cadă sau duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. În fiecare dimineață, oaspeții se pot bucura de micul dejun servit pe o terasă cu vedere la mare. Restaurantul tip bufet al Hotelului Dalmacija oferă preparate din bucătăria internațională, iar băuturi calde și reci pot fi savurate la barul din hol. Piscina este înconjurată de o terasă mare la soare, unde oaspeții se pot relaxa pe șezlonguri. Barul de la piscină servește băuturi răcoritoare. Centrul spa are baie turcească, salon de înfrumusețare și sală de gimnastică. Hotelul oferă parcare gratuită. Centrul oraşului Makarska este la 10 minute de mers pe jos de Hotelul Dalmacija. Aeroportul Split este la 1 oră de mers cu mașina.

 
 
facebook g+ twitter