Informaţii despre obiectul Hotel Porin

Bine aţi venit la Hotel Porin rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel Porin, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel Porin, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel Porin, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel Porin

Hotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - HoteluriHotel Porin: Cazare în hoteluri Makarska – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel Porin
Stradă:  Marineta 2
Oraș:  21300 Makarska
Judeţ:  Makarska
Regiune:  Cantonul Split-Dalmaţia
Stat:  Croaţia
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresithusvrudanofislhrrotrnlarzhja

Descriere

Situat pe promenada Riva, acest fost palat nobiliar se află în centrul orașului Makarska, la doar 5 minute de mers pe jos de plajă. Oaspeții se pot bucura de băuturi la barul cu cocteiluri al hotelului, se pot relaxa la o terasă de noapte sau pot vizita centrul vibrant cu obiective turistice istorice și restaurante care servesc preparate locale. Toate camerele și suitele de la Hotel Porin oferă aer condiționat, TV, minibar și birou. Camerele au baie privată cu articole de toaletă şi uscător de păr. Micul dejun tip bufet de la Porin include pâine de casă și fructe proaspete. Recepţia hotelului oferă room service și curățătorie chimică. Wi-Fi este disponibil gratuit în hol. Portul de feriboturi Makarska, cu legături frecvente spre insula Brač, se află la 500 de metri de Hotelul Porin. Parcul Natural Biokovo se află la 20 de minute de mers cu mașina şi este ideal pentru drumeţii. Split este la 60 km.

 
 
facebook g+ twitter