Europa > Croaţia > Zadar Cantonul > Zadar > Zadar > Hotel Kolovare

Informaţii despre obiectul Hotel Kolovare

Bine aţi venit la Hotel Kolovare rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel Kolovare, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel Kolovare, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel Kolovare, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel Kolovare

Hotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - HoteluriHotel Kolovare: Cazare în hoteluri Zadar – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel Kolovare
Stradă:  Bože Peričića 14
Oraș:  23000 Zadar
Judeţ:  Zadar
Regiune:  Zadar Cantonul
Stat:  Croaţia
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
349 lei
72 €
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Hotelul Kolovare se află într-o zonă liniștită din Zadar și oferă camere cu aer condiționat și balcon. Promenada de pe litoral este chiar în fața hotelului și duce la centrul istoric din Zadar, aflat la 15 minute de mers pe jos. Toate camerele oferă TV cu ecran plat și canale prin cablu, precum și WiFi gratuit. Băile private includ cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Oaspeții de la Hotel Kolovare se pot bucura de piscina în aer liber sau de o plajă de pietriș, care este la numai câțiva pași. Restaurantul hotelului servește preparate naționale și internaționale, precum și mic dejun tip bufet. În timpul verii, oaspeții pot lua masa pe terasa de la piscină. De asemenea, hotelul oferă o crama cu o selecție largă de vinuri și delicatese. Autogara principală se află la cel mult 5 minute pe jos, iar portul de feriboturi Zadar este la 1,5 km. Aeroportul din Zadar se află la 10 km. Hotelul oferă serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar. Există parcare privată gratuită.

 
 
facebook g+ twitter