Europa > Bulgaria > Varna > Hotel Elica

Informaţii despre obiectul Hotel Elica

Bine aţi venit la Hotel Elica rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel Elica, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel Elica, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel Elica, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel Elica

Hotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - HoteluriHotel Elica: Cazare în hoteluri Varna – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel Elica
Stradă:  Krakra 30
Oraș:  9000 Varna City
Stat:  Bulgaria
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
26 €
127 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: endeplfresrubgrotrnlarzh

Descriere

Hotelul Elica este situat în stațiunea de pe litoral Varna, la numai 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Varna. Hotelul pune la dispoziţie un centru de recreere, care include sală de fitness, saună și cadă spa. Parcul natural Nisipurile de Aur se află la mai puțin de 30 de minute de mers cu mașina. Toate camerele hotelului Elica oferă baie proprie, Wi-Fi gratuit, TV prin cablu, aer condiționat, uscător de păr și minibar. Restaurantul hotelului serveşte mâncăruri din bucătăria bulgărească, italienească şi internaţională. De asemenea, aveţi la dispoziţie o cafenea cu grădină, care oferă un meniu extins şi promoţii de sezon. Hotelul se află la numai 2 km de plajă și la mai puțin de 30 de minute de mers pe jos de acvariul din Varna, teatrul dramatic Stoyan Bachvarov și parcul Morska gradina.

 
 
facebook g+ twitter