Europa > Insulele Feroe > Tórshavn > Hostel Kerjalon

Informaţii despre obiectul Hostel Kerjalon

Bine aţi venit la Hostel Kerjalon rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hostel Kerjalon, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hostel Kerjalon, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hostel Kerjalon, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hostel Kerjalon

Hostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - PensiuniHostel Kerjalon: Cazare în pensiuni Tórshavn – Pensionhotel - Pensiuni
Nume:  Hostel Kerjalon
Stradă:  Oyggjavegur 49
Oraș:  FO 100 Tórshavn
Stat:  Insulele Feroe
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
167 lei
250 kr
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Descriere

Acest hostel, situat pe un deal cu vedere la capitala Tórshavn, se află la 3 km de centrul orașului. Oferă acces gratuit la conexiunea WiFi și o bucătărie comună complet utilată. Toate camerele mobilate simplu de la Hostel Kerjalon includ lenjerie de pat, prosoape, precum și zonă de relaxare și dulap de haine în cameră. Baia este comună. Sunt puse la dispoziție o spălătorie pentru care trebuie facută rezervare, un lounge comun cu TV și zonă de luat masa. Hostel Kerjalon oferă, de asemenea, o recepție deschisă nonstop și un spațiu de depozitare. În apropiere se pot face drumeții și se poate admira natura, iar Muzeul de Istorie Naturală se află la 1,7 km.


Informaţii importante

Vă rugăm să rețineți că se face check-in și se ia micul dejun la Hotelul Føroyar, situat la adresa Oyggjarvegur 45, 100 Tórshavn.

 
 
facebook g+ twitter