Parteneri de cooperare

Rezervare de cazare

Rezervarea portal de cazare pentru hoteluri, pensiuni, vile şi apartamente în Republica Cehă, dar şi în multe ţări din întreaga lume. Pe site-ul webwww.ubytovani-ubytovani.cz este prezentat cu fotografii si lista de preturi. 
Dacă sunteţi interesat în unele apartament, cabana casa de oaspeti, sau la un hotel, puteţi rezerva on-line. 
Dupa trimiterea formularului completat veti primi un răspuns care lucrătorul va ocupa de ordine. În termen de 24 de ore veti primi pe e-mail de răspuns, cu calcule specifice de comanda.

Rezervarea de cazare

Rezervare cazare portal pentru hoteluri, pensiuni, cabane şi locuinţe în Republica Cehă, dar şi în multe ţări din întreaga lume. Pe site-ul webwww.ubytovani-ubytovani.cz eeste prezentat cu fotografii si lista de preturi. 
Dacă sunteţi interesat în unele apartament, cabana casa de oaspeti, sau la un hotel, puteţi on-line rezervă-l. 
Dupa trimiterea formularului completat veti primi un răspuns care lucrătorul va a face comanda cu. În termen de 24 de ore veti primi pe e-mail de răspuns, cu calcule specifice de comanda.

Cazare în Croaţia - Apartamente Croaţia 2012

Croaţia este una dintre cele mai bune zone punct de vedere ecologic conservate din Europa! Cu plajele sale, clima, 2700 oră soare pe an şi 8 naţionale Parks este o adevărată bijuterie, printre alte destinaţii mediteraneene.

 

Acesta este un loc unic în Europa pentru croaziere si barci cu motor de curse şi iahturi. Croaţia Croaţia este pe bună dreptate numit-o ţară de insule, deoarece acestea au în jurul valorii de coasta de mai mult de o mie de insule, şi fiecare este diferit.

 

Una dintre ele este o insula Pag, care este insula cea mai lungă a treia şi se află în partea de nord a Dalmaţiei. Lumina soarelui este de acolo până la 320 de zile pe an. Marea cald vă invită să înoate de la mai-octombrie. 
Pe teritoriul Croaţiei comerciale au început să prospere, iar acum este faptul că ţara care oferă un frumos complex, nu numai o serie de monumente culturale, dar, de asemenea, un turist de sprijin şi servicii de calitate, care face vacanta mai placuta in Croatia.

 

Numeroase batalii navale care a izbucnit între veneţienii şi Habsburgii emise mărturie în adâncurile mării flanchează coasta din Croaţia. Veţi găsi oraşele fortificate port, epave şi a porturilor istorice, care au fost de ancorare frumoase de război şi a navelor comerciale. 
Dacă vă decideţi să-şi petreacă vacanţa aici, cu siguranta nu trebuie sa ratati excursii la insulele croate scufundări la adâncimi cristalină a mării, sau plimbare cu barca pe locale, care se deschide o perspectivă complet diferită de pe coasta croata.

 

Cazare în Croaţia puteţi găsi pe aceste pagini. 
www.ubytovanivchorvatsku.czwww.unterkunftinkroatien.dewww.zakwaterowaniewchorwacji.plwww.alloggioincroazia.itwww.croatia-hrvatska.eu.

Studio Web

Sunteţi de planificare pentru a face afaceri în unitatea de cazare şi de călătorie? Dacă deţineţi un hotel, pensiune sau cabana pentru inchiriat, unul dintre cele mai importante lucruri este un site web bun. Studio Web websites.cz oferă servicii în domeniul de site-uri web, web design, design grafic, şi propunerea sisteme.Compania va asigura paginile site-ului în funcţie de ideile dvs. şi site-urile de conţinut, veţi putea edita singur, fără intervenţia programatorului.

Cazare în Burgas

Bourgas este cel mai mare oraş de pe coasta bulgară (după Varna). Acesta se afla la sud de Varna, în Golful profundă de Burgas. Prin Burgascătre ţara primeste o multime de turisti. Oraşul oferă o zonă de coastă frumos, cu plaje mari, largi, toate înconjurate de verdeaţă, căptuşite cu standuri cu posibilitatea de a cumpăra gustări şi mese. De-a lungul coastei există toalete şi cu un pic de noroc va veni peste pe duş. Marea Neagră plaja oraşului este o excepţională cu nisip sale gri inchis care conţin magnetită (vindecare); oraş înconjurat de trei lacuri (Burgas, Atanasov, Mandren).

De vacanţă la cabana

De închiriere de vile si cabane sunt în ţara noastră din ce în ce mai populare. Oamenii iubesc romantismul linistita,, ei recunosc şi du-te în pentru sport activităţi şi trebuie să se relaxeze din graba de zi cu zi. Toate acestea se pot găsi nu doar în cazare în cabane şi cabine, dar şi în pensii. Foarte populare sunt concediu special pentru familiile cu copii mici.

Slovacia

Slovacia, de condiţii foarte bune naturale şi poziţia geografică de dezvoltare a turismului şi, prin urmare, devine o destinaţie pentru mulţi turişti.Slovacia este atractiv mai ales pentru frumuseţea sa naturală, în special în munţi şi peşteri. Cu toate acestea, nu uitaţi atracţii culturale şi istorice precum oraşe medievale, castele, arhitectură populară, staţiuni balneare şi staţiunile de schi. Printre cele mai populare destinaţii includ Tatra Mare.

Magic judeţ în Boemia de Sud

Canada Cehia este numele obişnuite pentru teritoriu situată în regiunea de Sud pe terenurile de frontieră istoric al Boemiei şi Moraviei, aproximativ între oraşele din New Bystrice, Slavonice şi Kunzak. Situat in partea de sud-est a districtului Jindrichuv Hradec. Doar pentru caracterul natural al peisajului, numeroase niveluri de apă şi complexe extinse pădure, chiar şi pentru caracterul climatice oarecum umed, această zonă se numeşte Canada Cehia. Zona este format din granit şi împrejurimi puternic împădurite din Nova Bystrice Highlands. Cel mai înalt punct cu o înălţime de 738 m este Vysoky Kamen (High Rock). Peste tot in Canada Cehia acolo împrăştiate pietre şi formaţiuni de piatră. Relativ abundente, există, de asemenea, iazuri (Kaclez, Krvavy, Osika, Blato). Centrul de Canada Cehia a fost întotdeauna un roman Landstejn ruina. 
Nu ar trebui să uitaţi oraşul balnear din apropiere Trebon Trebon, care este în prezent în centrul de PLA Trebon.

Galeria degli Uffizi

Toscana este o regiune frumoasa întreţesut cu vai fertile, vegetaţie bogată şi cu un climat plăcut.Acesta se află în Italia Centrală aproape de coasta Mării Tireniene. 
Este o regiune renumită pentru arta si istorie. Orasele sunt adesea inconjurate de ziduri etrusce şi de vegetaţie galopantă a chiparoşi. Palate frumoase dovadă a bogăţiei de această regiune şi sala de oraşul medieval arată cele tradiţia seculară a democraţiei şi a autonomiei. Capitala provinciei este Florenta, care a devenit centrul de Renaşterii arte şi atrage încă mii de turisti sale galeria Uffizi cu cea mai mare colectie de arta Renaşterii italiene, la fermecător Ponte Vecchio Bridge cu magazine din aur, la cupola cu baptisteriu, la biserica gotica din Santa Croce şi la alte obiective turistice.

Barbotare oraş

Budapesta este singurul oraş din lume în care este mai mult decât o sută de izvoare termale şi fântâni.Metropolis este situat mai mult sau mai puţin pe sol barbotare. Total 123 toroane vomita de zi cu zi mai mult de 70 milioane de galoane de apă la o temperatură de 26-76 ° C. Proprietăţi de vindecare a izvoarelor sunt diferite, astfel încât fiecare spa se concentreze alte boli. Bai Cade sale de baie regal, Raitzen şi Rudas sunt făcute în roman sau turc-stil, în timp ce băile Szechenyi au fost construite în stil neoclasic. Dacă adăugaţi muzică ţigănească, alimentele condimentate, czardas şi vin Tokaj, te Amestec pentru care vizitatorii călătorie de multe ori la Budapesta de pe Dunăre.

Gustaţi obwarzanek

Dacă vizita Polonia şi în oraşul Cracovia, asiguraţi-vă că obwarzanek gust. Obwarzanek este o brutărie tradiţională în Cracovia şi incadrand inelare cu diametrul de aproximativ 15-20 cm, care este presărat cu seminţe de mac, seminte de susan sau sare grunjoasă. Crusta crocanta este, miez moale este.Numele vine de la pregătire, atunci când sună format din două componente de aluat pregătit câteva ore înainte, pentru o scurtă în timp ce în apa clocotita, cateva zeci de secunde este preparată şi atunci când acestea apar la suprafata, este da (după uscare) se coace pana se rumeneste pe temperatură de aproximativ 250°C (aproximativ 15 minute). Tradiţia de coacere obwarzanek este veche, prima menţiune supravieţuitor din secolul 14 sub forma de cont al curtii regale. O altă sursă este un privilegiu păstrat emis de regele Ioan Olbracht din 26 mai 1496 - care să ateste că obwarzanek pot coace şi vinde brutarii numai Cracovia.

Calea de vultur în Tirol

TTirol este ţara terţă cea mai extinsă din Austria. Este un stat federal cu cea mai lungă graniţă, care sunt 719 km lungime. Frontierele lor comuneTirol Frontierele lor comune Tirol cu Germania, Italia şi, de asemenea, o mică parte din Elveţia. Calea de vultur este de 280 km lungime, care duce în toată ţara: de la Saint Johann în Tirol Unterland, în jurul valorii de munţi Wilder Kaiser, precum şi prin zonele de Alpi Brandenberg, Rofan munţi şi Karwendel, de la Alpii Lechtal şi în cele din urmă în domeniul de Saint Anton am Arlberg. Calea de vultur ofera o varietate de excursii montane şi a turiştilor prezinta un peisaj frumos si cele mai frumoase locuri din Tirol.

facebook g+ twitter