Europa > Elveţia > Basel-Oraş > Basel > Basel > Hotel Spalentor

Informaţii despre obiectul Hotel Spalentor

Bine aţi venit la Hotel Spalentor rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel Spalentor, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel Spalentor, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel Spalentor, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel Spalentor

Hotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - HoteluriHotel Spalentor: Cazare în hoteluri Basel – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel Spalentor
Stradă:  Schönbeinstrasse 1
Oraș:  4056 Basel
Judeţ:  Basel
Regiune:  Basel-Oraş
Stat:  Elveţia
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
95 Fr.
497 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Descriere

Hotelul Spalentor este situat vizavi de Grădina Botanică, aproape de zona istorică din Basel și de universitate. Oferă biciclete gratuite, WiFi gratuit și o grădină liniștită, cu un castan. În timpul sejurului la Hotelul Spalentor, oaspeții pot utiliza gratuit transportul public, cu care pot ajunge rapid la aeroport, la gări și la centrul de târguri și expoziții Messe Basel. Stația de autobuz Spalentor se află la doar 30 de metri. Toate camerele sunt spațioase și au aer condiționat, aparat de cafea, TV cu ecran plat mare, DVD player și o selecție amplă de DVD-uri gratuite. De asemenea, în fiecare cameră există iPod docking station și minibar. Oaspeții se pot relaxa la barul hotelului sau în curtea hotelului și pot face mișcare în zona de fitness. De asemenea, sunt disponibile scaune pentru bebeluși și căști pentru bicicletele de închiriat.


Informaţii importante

Vă rugăm să reţineţi că este disponibil un număr limitat de locuri de parcare. Există o parcare subterană publică la doar 200 de metri.

 
 
facebook g+ twitter