Asia > Bahrain > Manama > Gulf Hotel

Informaţii despre obiectul Gulf Hotel

Bine aţi venit la Gulf Hotel rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Gulf Hotel, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Gulf Hotel, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Gulf Hotel, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Gulf Hotel

Gulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - HoteluriGulf Hotel: Cazare în hoteluri Manama – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Gulf Hotel
Stradă:  Al Fateh Avenue
Oraș:  Manama
Stat:  Bahrain
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
50 .د.ب
491 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Datând din anul 1969, acest hotel legendar de 5 stele din Bahrain este amplasat în inima insulei oferind ospitalitatea tipică celor din Bahrain și facilități luxoase de neegalat. Acesta are o piscină tip lagună amplasată într-o grădină tropicală amenajată. Hotelul este situat la mai puţin de 5 km de Bahrain World Trade Centre. Toate camerele spaţioase au paturi de lux şi şifonier din podea până în tavan amplasat în dormitor. Fiecare cameră include TV prin satelit, minifrigider şi un fotoliu de pluş amplasat în zona de lounge. Hotelul Gulf pune la dispoziţie 15 restaurante şi cafenele. La China Gardens oaspeţii pot savura specialităţi asiatice, precum raţă Pekin. La Pergola este decorat cu fresce romane antice şi serveşte delicatese italieneşti. Oaspeţii pot folosi sala de gimnastică bine echipată sau se pot relaxa în cada cu hidromasaj. Pentru un antrenament înviorător, Hotelul Gulf oferă şedinţe de fitness, precum yoga sau aerobic. Hotelul Gulf este situat în Manama, la 10 minute de mers cu maşina de complexul comercial Bahrain Financial Harbour. Marea Moschee se află la 1 km. Serviciul de transfer de la/la aeroport este disponibil la un cost suplimentar.


Informaţii importante

Vă rugăm să reţineţi că taxa de oraş de 10% va fi calculată la suma totală incluzând taxa pentru servicii de 10%, ajungându-se la 21% din preţul total. Vă rugăm să rețineți că pentru copiii cu vârsta între 6 şi 12 ani, cazaţi cu părinții în camera Platinum, se va percepe un cost suplimentar de 10 BHD per copil, fără taxe.

 
 
facebook g+ twitter