Australia > Indonezia > Lagoi > Bintan Lagoon Resort

Informaţii despre obiectul Bintan Lagoon Resort

Bine aţi venit la Bintan Lagoon Resort rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Bintan Lagoon Resort, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Bintan Lagoon Resort, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Bintan Lagoon Resort, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Bintan Lagoon Resort

Bintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - HoteluriBintan Lagoon Resort: Cazare în hoteluri Lagoi – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Bintan Lagoon Resort
Stradă:  Jalan Indera Segara, Bintan Utara, Lagoi
Oraș:  29155 Lagoi
Stat:  Indonezia
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
Rp 1320000
385 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: endeplfresptitsvrudanofirotrnlarzhja

Descriere

Bintan Lagoon Resort are vedere la Marea Chinei de Sud, fiind un refugiu tropical luxos. Oferă unități de cazare cu aer condiționat, 2 piscine în aer liber, 1 teren de tenis și 2 terenuri de golf de clasă mondială. Pe lângă un centru spa Day, oaspeții au la dispoziție 12 restaurante. Bintan Lagoon Resort se află la mai puțin de 1 oră de mers cu feribotul de la terminalul de feribot Tanah Merah din Singapore. Complexul poate oferi un serviciu de transfer direct cu feribotul de la terminalul de feribot Tanah Merah, la un cost suplimentar. Camerele de la Bintan Lagoon sunt spaţioase şi au decor în culori liniștitoare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, apă îmbuteliată gratuită şi baie proprie cu cadă. Includ, de asemenea, seif personal şi minibar. Centrul spa Bintan Day oferă masaje şi tratamente corporale şi faciale. Oaspeții au la dispoziție o varietate de activități, inclusiv tir cu arcul, schi jet și plimbări cu barca banană. Vă puteți bucura de masajele de relaxare fie în centrul spa, fie în intimitatea propriei camere. Restaurantele servesc mâncăruri asiatice, indiene, japoneze și occidentale. Seara, vă puteți distra în lounge-ul cu program de karaoke, în baruri și în clubul de noapte.


Informaţii importante

Toate plăţile efectuate cu carduri de credit vor fi convertite pe baza cursului de schimb valutar al rupiei indoneziene. Vă rugăm să rețineți că oaspeții care doresc să utilizeze serviciul de transfer direct cu feribotul de la terminalul de feribot Tanah Merah la proprietate trebuie să se înregistreze la ghișeul Mozaic Ferry Line de la terminalul de feribot Tanah Merah.

 
 
facebook g+ twitter