Asia > Kuweit > Kuwait > Ibis Sharq

Informaţii despre obiectul Ibis Sharq

Bine aţi venit la Ibis Sharq rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Ibis Sharq, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Ibis Sharq, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Ibis Sharq, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Ibis Sharq

Ibis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - HoteluriIbis Sharq: Cazare în hoteluri Kuwait – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Ibis Sharq
Stradă:  Jaber Al Mubarak Street
Oraș:  9999 Kuwait
Stat:  Kuweit
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
27 دينار
376 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendefresptithusvrubgdarotrnlelarzhja

Descriere

Situat în Kuweit City, la numai 15 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional Kuweit, Ibis Sharq vă pune la dispoziţie camere spaţioase, cu acces gratuit la internet Wi-Fi şi TV cu ecran plat. Camerele de la Ibis sunt dotate cu aer condiţionat şi mobilier modern, precum şi cu birou şi TV prin satelit. Băile private au articole de toaletă de lux. Hotelul are un restaurant deschis nonstop, care serveşte preparate din bucătăria internaţională. Ibis vă oferă, de asemenea, un depozit de bagaje şi un serviciu de spălătorie. Ibis Sharq este la mai puţin de 2 km de centrul comercial Souk Sharq şi de ţărmul Platinum. Staţia de autobuz KPTC se află la o distanţă de 200 de metri.


Informaţii importante

Este posibil ca cetăţenii anumitor state să primească o viză de intrare aplicată pe paşaport la sosirea în aeroport. Vă rugăm să verificaţi regimul de acordare a vizelor înainte de călătorie. Vă rugăm să reţineţi că la acest hotel legile locale pot restricţiona formalităţile de check-in în cazul cetăţenilor kuweitieni necăsătoriţi.

 
 
facebook g+ twitter