Asia > Oman > Muscat > Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel

Informaţii despre obiectul Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel

Bine aţi venit la Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel

Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - HoteluriAl Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel: Cazare în hoteluri Muscat – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel
Stradă:  Muttrah Beach -PO BOX 1998
Oraș:  114 Muscat
Stat:  Oman
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
124 ر.ع.
1193 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Situat în faţa Munților Al Hajar, cu vedere la Marea Omanului, acest complex de lux, de 5 stele, oferă experiența unică a unui palat, excelând în arta ospitalității omaneze. Six Senses Spa at Al Bustan Palace pune la dispoziţie 17 camere de tratament spațioase, cu o varietate de tratamente spa, și o zonă doar pentru doamne, cu plajă privată. Al Bustan Palace, a Ritz-Carlton Hotel are camere și suite de lux, cu terasă privată. Toate camerele sunt dotate cu fierbător electric, minibar și TV cu ecran plat. Unele au zonă de relaxare. Cei mici au acces la Ritz Kids, un program antrenant care le oferă copiilor de toate vârstele posibilitatea de a lua parte la diverse activităţi pe plajă și în aer liber, inclusiv snorkelling printre recife, tenis de masă, fotbal pe plajă sau ateliere de artizanat. De asemenea, programul îi invită pe copii să descopere regiunea printr-o serie de activități despre cultura și tradițiile locale, precum tatuaje cu henna, ateliere de cultură omaneză, povestiri arabe sau un tur al hotelului, pentru a-l întâlni pe celebrul cafetier al palatului. Al Bustan Palace are 3 restaurante, care servesc o varietate de preparate internaționale. Al Khiran Terrace este un restaurant deschis pe tot parcursul zilei, cu vedere la piscina infinită și la Marea Omanului. Restaurantul elegant Beach Pavilion, situat pe malul mării, oferă cele mai proaspete fructe de mare şi pește. Restaurantul premiat China Mood serveşte mâncăruri din bucătăria chineză autentică, într-un cadru sofisticat, dar confortabil. Oaspeții se pot relaxa cu un cocktail lângă piscina de la BLU Bar sau cu un ceai aromat unic, cu o tentă modernă, la Atrium Tea Lounge. Aeroportul Internaţional Muscat este la 45 de minute de mers cu maşina. Centrul orașului Muscat și Palatul Al Alam se află la 20 de minute cu mașina de hotel. Personalul este disponibil nonstop și se poate ocupa de închirierea de maşini. Al Bustan Palace, a Ritz-Carlton Hotel oferă o parcare privată gratuită.


Informaţii importante

Vă rugăm să transmiteţi în avans la Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel ora estimată a sosirii dumneavoastră. Puteţi folosi căsuţa de Cereri Speciale când faceţi rezervarea sau să contactaţi direct proprietatea, folosind detaliile de contact transmise în confirmarea rezervării.

 
 
facebook g+ twitter