Asia > Emiratele Arabe Unite > Dubai > Atlantis The Palm, Dubai

Informaţii despre obiectul Atlantis The Palm, Dubai

Bine aţi venit la Atlantis The Palm, Dubai rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Atlantis The Palm, Dubai, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Atlantis The Palm, Dubai, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Atlantis The Palm, Dubai, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Atlantis The Palm, Dubai

Atlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - HoteluriAtlantis The Palm, Dubai: Cazare în hoteluri Dubai – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Atlantis The Palm, Dubai
Stradă:  Palm Jumeirah
Oraș:  Dubai
Stat:  Emiratele Arabe Unite
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
1408 د.إ
1420 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Situat pe insula Palm Jumeirah din Dubai, Hotelul Atlantis, de 5 stele, beneficiază de o plajă privată cu nisip şi vedere impresionantă la Golful Arabic. Acesta pune la dispoziţie un acvariu subacvatic, oportunităţi de înot cu delfinii şi acces gratuit la parcul acvatic Aquaventure şi la acvariul Lost Chambers. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele cu decor de inspiraţie arabă şi oceanică au balcon cu vedere pitorească. Acestea includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, zonă de relaxare, facilităţi gratuite pentru prepararea de ceai/cafea şi minibar. Unele camere includ o cadă spa foarte mare situată în centrul băii sau o terasă mare superbă cu vedere panoramică la Insula Palmier. Printre opţiunile de luat masa se numără restaurantul Yuan, care serveşte preparate chinezeşti din bucătăria Sichuan, într-un cadru modern. Restaurantul premiat Nobu oferă mâncăruri japoneze moderne cu influenţe arabe. Bread Street Kitchen & Bar oferă un meniu britanic original, iar oaspeţii pot savura băuturi încântătoare de la Gordon Ramsay. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de vederea uimitoare la Insula Palmier şi la orizontul oraşului Dubai în timp ce savurează preparate din bucătăria autentică libaneză alături de băuturi delicioase şi narghilea la Levantine Bar And Terrace. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la Aquaventure, cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu, unde puteți găsi Turnul lui Neptun și Turnul lui Poseidon, cu multe tobogane de apă palpitante. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie un loc de joacă în apă. Kids Club oferă copiilor dumneavoastră cele mai bune activităţi de divertisment cu programe zilnice şi supraveghere completă. Club Rush oferă adolescenţilor ocazia de a socializa, de a dansa şi de a se bucura de cele mai noi jocuri video. În plus, oaspeţii se pot bucura de tratamente faciale şi corporale la centrul spa ShuiQi. Sala de sport asigură antrenori de fitness personali. Proprietatea oferă unele dintre cele mai bune boutique-uri şi magazine exclusiviste din lume care pun la dispoziţie toate articolele necesare pentru vacanţă. Oaspeţii au posibilitatea de a rezerva un tur de 15 minute cu elicopterul deasupra oraşului Dubai sau transfer la aeroport. Mall of the Emirates este la 20 de minute cu maşina. Clubul de golf Emirates se află la 3 km. Celebrele Burj Khalifa şi Dubai Mall sunt la 25 de minute cu maşina de Atlantis.


Informaţii importante

Vă rugăm să reţineţi că toţi oaspeţii trebuie să prezinte la check-in un paşaport sau un act de identitate emis în Emiratele Arabe Unite, în original. Vă rugăm să rețineți că începând cu data de 01 ianuarie 2018 în EAU se aplică o taxă pe valoare adăugată (TVA) de 5%. Vă rugăm să reţineţi că oaspeţii care rezervă camera Imperial Club şi doresc să beneficieze de transfer de la/la aeroport trebuie să rezerve acest serviciu cu 48 de ore în avans. Serviciul de transfer este oferit doar de la/la Aeroportul Internaţional Dubai. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi proprietatea. Vă rugăm să reţineţi că în anul 2017 la parcul acvatic Aquaventure se vor efectua lucrări de întreţinere importante pe parcursul a 2 etape: Faza 1 - de duminică, 26 februarie până marţi, 21 martie 2017: În această perioadă, ambele râuri şi toate lagunele vor fi închise, precum şi cele 5 circuite de la Tower of Neptune: Shamal, Surge, Plunge, Falls şi Stinger. Parcul este parţial închis. Oaspeţii pot beneficia în continuare de punctele de atracţie de la Aquaventure, printre care se numără zona pentru copii Splashers, cele 2 circuite originale de la Tower of Neptune, Leap of Faith şi Shark Attack, Shark Lagoon cu toate activităţile marine, toate cele 6 tobogane la Tower of Poseidon şi Zip Line. În această perioadă în care se desfășoară lucrări de întreţinere vor fi disponibile şi alte activităţi suplimentare pe plajă, zilnic, între orele 14:00 și 17:00. Faza 2 - de sâmbătă, 03 iunie până sâmbătă, 24 iunie 2017: În această perioadă toate activităţile de la Tower of Neptune vor fi închise pentru lucrări de întreţinere. Printre acestea se numără Leap of Faith, Shark Attack, Shamal, Surge, Plunge, Falls and Stinger. Oaspeţii se pot bucura în continuare de toate celelalte puncte de atracţie şi circuite care vor fi complet funcţionale. Printre acestea se numără toate râurile şi lagunele, zona pentru copii Splashers, Shark Lagoon cu toate activităţile marine, toate cele 6 tobogane la Tower of Poseidon şi Zip Line.

 
 
facebook g+ twitter