Asia > Emiratele Arabe Unite > Abu Dhabi > Corniche Hotel Abu Dhabi

Informaţii despre obiectul Corniche Hotel Abu Dhabi

Bine aţi venit la Corniche Hotel Abu Dhabi rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Corniche Hotel Abu Dhabi, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Corniche Hotel Abu Dhabi, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Corniche Hotel Abu Dhabi, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Corniche Hotel Abu Dhabi

Corniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - HoteluriCorniche Hotel Abu Dhabi: Cazare în hoteluri Abu Dhabi – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Corniche Hotel Abu Dhabi
Stradă:  Khalifa Bin Zayed Street
Oraș:  Abu Dhabi
Stat:  Emiratele Arabe Unite
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
300 د.إ
303 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Hotelul Corniche Abu Dhabi se află în centrul orașului Abu Dhabi și la doar câțiva pași de Corniche. Oferă unităţi de cazare de 5 stele și vedere la parcul The Capital Gardens și la Golful Persic. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit, piscină în aer liber și centru de sănătate și fitness. Hotelul Corniche Abu Dhabi are camere și apartamente luxoase, cu mobilier din lemn masiv. Toate camerele și suitele spațioase includ TV cu ecran plat și ferestre din podea până în tavan, cu vedere la grădină sau la golf. Clubul de sănătate are piscină în aer liber cu bar, saună și sală de gimnastică. Oaspeții se pot bucura de un tratament corporal de întinerire la centrul de wellness de la Corniche Hotel. Hotelul are 3 restaurante care oferă preparate internaționale şi italiene, precum și un restaurant marocan. Hotelul Corniche Abu Dhabi se află la 30 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Centrul de expoziţii ADNEC este la 15 km. Marea Moschee se află la doar 20 de minute de mers cu mașina de hotel. Parcul tematic Ferrari World şi insula Yas sunt la 30 de minute de mers cu mașina.


Informaţii importante

Vă rugăm să rețineți că în cazul copiilor cazați în cameră cu părinții se percepe un cost suplimentar pentru micul dejun. La check-in este necesară prezentarea unui act de identitate valabil, cu fotografie, precum și a unui card de credit. Numele de pe cardul de credit trebuie să coincidă cu numele oaspetelui. Vă rugăm să rețineți că numai oaspeții cu vârsta de minimum 21 de ani pot face check-in pe cont propriu.

 
 
facebook g+ twitter