> > > Maafushivaru Maldives

Informaţii despre obiectul Maafushivaru Maldives

Bine aţi venit la Maafushivaru Maldives rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Maafushivaru Maldives, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Maafushivaru Maldives, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Maafushivaru Maldives, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Maafushivaru Maldives

Maafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriMaafushivaru Maldives: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Maafushivaru Maldives
Stradă:  Po Box 2015, Maafushivaru island
Oraș:  00130 Dhangethi
Stat:  
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
2827 lei
$645
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Maafushivaru Maldive se află în extremitatea sudică a atolului Ari, fiind înconjurat de ape limpezi cu un recif, nisip alb fin și vegetație luxuriantă. Această insulă cu o lungime de 500 de metri oferă vile cu acoperiş de paie, centru spa și sală de gimnastică. Vilele moderne amenajate pe plajă sau deasupra apei oferă aer condiționat, TV cu ecran plat şi DVD player, precum și iPod docking station. De asemenea, au terasă în aer liber, aparat espresso și baie spaţioasă privată, cu cadă și duș. Oaspeții se pot bucura de pescuit, scufundări și snorkelling. Masaje de relaxare pot fi aranjate la centrul spa. De asemenea, există o piscină în aer liber cu bazin pentru copii. Wi-Fi este disponibil gratuit. Restaurantul principal de la Maafushivaru oferă vedere la lagună și bufet cu preparate internaționale și locale. La 135° est este un restaurant modern care are pavilion deasupra apei, oferind preparate teppanyaki şi sushi. De asemenea, pot fi aranjate mese private. Cafeneaua cu lounge şi librărie servește o gamă largă de ceaiuri și cafele. De asemenea, există un bar și un aparat frigorific pentru vinuri. Maafushivaru Maldive se află în aceeaşi lagună cu insula Lonubo. Este la 25 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internațional din Malé.


Informaţii importante

Vă rugăm să rețineți că oaspeții trebuie să comunice detaliile zborurilor de sosire și de plecare în momentul rezervării, cu cel puțin 72 de ore înainte de sosire. Complexul va asigura un serviciu de transfer cu hidroavionul de la/la Aeroportul Internaţional Malé, durata călătoriei fiind de 25 de minute. Costul per copil este de: 200 USD fără taxa pentru bunuri şi servicii în valoare de 12% Toate costurile suplimentare se plătesc direct la hotel. Vă rugăm să reţineţi că toate serviciile oferite de complex sunt supuse taxei de 12% pentru bunuri şi servicii. Paturile suplimentare de orice tip sunt oferite la cerere şi necesită confirmare din partea conducerii proprietăţii. Costurile suplimentare nu sunt incluse automat în costurile totale şi trebuie achitate separat, pe parcursul sejurului. === Serviciul de transfer de la Aeroportul Internaţional Malé la Maafushivaru este disponibil de la ora 06:00 până la lăsarea serii. Oaspeţii repartizaţi pentru ultimul zbor al zilei trebuie să se prezinte pentru check-in la ghişeul serviciului de transfer cu hidroavionul, până la ora 16:00. Seara şi noaptea nu sunt disponibile transferuri spre Maafushivaru. Serviciul de transfer de la Maafushivaru la Aeroportul Internaţional Malé operează între orele 06:00 şi 16:00, fiind disponibil pentru toate zborurile internaţionale care pleacă începând cu ora 09:00. Seara şi noaptea nu sunt disponibile transferuri de la Maafushivaru. Oaspeţii care pleacă cu un zbor internaţional seara trebuie să ia ultimul hidroavion din ziua respectivă. Vă rugăm să reţineţi că, în cazul transferului cu hidroavionul, greutatea maximă a bagajelor este de 20 kg de persoană pentru bagajul de cală şi de 5 kg pentru bagajul de mână. Pentru surplusul de bagaje se va percepe un cost de 4 USD/kg. Tarifele sunt supuse taxei pentru bunuri şi servicii în vigoare. În hidroavion nu pot fi transportate trolere, întrucât nu există compartimente pentru bagaje deasupra locurilor pasagerilor. ===== Vă rugăm să reţineţi că la taxa de anulare a rezervării se adaugă taxele în valoare de 23,2%. == Atunci când împarte camera cu 2 adulţi, tariful pentru un copil suplimentar (cu vârsta mai mică de 12 ani) este de 25% din tariful pentru camera dublă din categoria respectivă. == După efectuarea rezervării, Maafushivaru Maldives va trimite o factură proformă cu termenele de plată, condiţii şi instrucţiuni şi nu va percepe fără autorizaţie sume de pe cardul de credit utilizat.

 
 
facebook g+ twitter