> > > Hotel Seerose

Informaţii despre obiectul Hotel Seerose

Bine aţi venit la Hotel Seerose rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel Seerose, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel Seerose, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel Seerose, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel Seerose

Hotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - HoteluriHotel Seerose: Cazare în hoteluri – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel Seerose
Stradă:  Auf der Mauer 3
Oraș:  88131 Lindau
Stat:  
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
52 €
259 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Descriere

Acest hotel este administrat de o familie și se află pe insula Lindau, de pe lacul Bodensee. Centrul de expoziții Messe este situat vizavi. Hotelul oferă camere moderne cu WiFi gratuit. Toate camerele Hotelului Seerose au fost renovate în 2010 și au TV cu ecran plat şi baie elegantă. Majoritatea oferă balcon privat. Toți oaspeții primesc o băutură gratuită de bun venit. Hotelul Seerose servește un bufet bogat de mic dejun. Acesta include sortimente de marmeladă de casă, diferite ceaiuri şi preparate din ouă. Hotelul Seerose oferă terasă şi grădină pentru oaspeții care doresc să se relaxaze în aer liber. Principala zonă comercială şi portul Lindau sunt situate la mai puțin de 2 minute de mers pe jos de Seerose. Gara Lindau se află la numai 400 m. Seerose oferă o locație ideală pentru excursii cu bicicleta şi cu motocicleta, pentru sporturi de apă practicate pe lacul Bodensee şi pentru excursii de o zi în Austria.

 
 
facebook g+ twitter