Europa > Austria > Viena > Viena > Viena > Ibis Wien Messe

Informaţii despre obiectul Ibis Wien Messe

Bine aţi venit la Ibis Wien Messe rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Ibis Wien Messe, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Ibis Wien Messe, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Ibis Wien Messe, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Ibis Wien Messe

Ibis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - HoteluriIbis Wien Messe: Cazare în hoteluri Viena – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Ibis Wien Messe
Stradă:  Lassallestraße 7a
Oraș:  1020 Vienna
Judeţ:  Viena
Regiune:  Viena
Stat:  Austria
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
276 lei
57 €
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Descriere

Ibis Wien Messe este situat convenabil aproape de celebrul parc de distracții Prater (Riesenrad), de Reed Exhibitions Messe Wien și de Austria Center Vienna (centrul de congrese). De la gara din apropiere, Praterstern Wien Nord (300 de metri), liniile de metrou 1 și 2 vă vor duce la centrul istoric al orașului în 5 minute și trenul S7 ajunge la aeroportul internațional din Viena în 20 de minute. Iubitorii de sport şi de soare pot merge la zona de agrement Donauinsel din apropiere sau se pot bucura de plimbări plăcute pe aleea plină de vegetaţie, Prater Hauptallee. Fie că petreceţi un sejur de afaceri sau de plăcere, vă veţi bucura cu siguranţă de camerele frumos mobilate şi de bucătăria rafinată vieneză şi internaţională la Hotelul Ibis Wien Messe. Barul deschis nonstop serveşte băuturi şi gustări, iar restaurantul La Table este deschis de la 12:00 la 14:00 şi de la 18:00 la 22:00. La un cost suplimentar, este posibilă parcarea publică la proprietate.

 
 
facebook g+ twitter