Europa > Belgia > Bruxelles > Hotel La Legende

Informaţii despre obiectul Hotel La Legende

Bine aţi venit la Hotel La Legende rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel La Legende, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel La Legende, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel La Legende, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel La Legende

Hotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - HoteluriHotel La Legende: Cazare în hoteluri Bruxelles – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel La Legende
Stradă:  Rue Du Lombard 35
Oraș:  1000 Brussels
Stat:  Belgia
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
75 €
373 lei
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Descriere

La Legende se află chiar în centrul orașului Bruxelles, la mai puțin de 150 de metri de Grand Place și de statuia Manneken Pis. Oferă WiFi gratuit, o recepție deschisă non-stop și un birou de turism. Dotările standard ale camerelor de la Hotelul La Legende includ televizor cu ecran plat cu canale prin cablu și frigider. De asemenea, fiecare cameră are baie privată cu duș. Gara Centrală din Bruxelles este la 10 minute de mers pe jos de Hotelul La Legende. Muzeul Magritte se află la mai puțin de 15 minute de mers pe jos. Stația de metrou Bourse se găsește la 260 de metri de hotel.


Informaţii importante

Vă rugăm să rețineți că Hotelul La Legende solicită oaspeţilor care au utilizat, la efectuarea rezervării, cardul de credit al unei alte persoane, să pună la dispoziţia proprietăţii o copie a cardului de credit şi a actului de identitate ale acestei persoane.

 
 
facebook g+ twitter