Europa > Franţa > Ron-Alpi > Rhone > Lyon > Grand Hotel des Terreaux

Informaţii despre obiectul Grand Hotel des Terreaux

Bine aţi venit la Grand Hotel des Terreaux rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Grand Hotel des Terreaux, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Grand Hotel des Terreaux, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Grand Hotel des Terreaux, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Grand Hotel des Terreaux

Grand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - HoteluriGrand Hotel des Terreaux: Cazare în hoteluri Lyon – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Grand Hotel des Terreaux
Stradă:  16 rue Lanterne
Oraș:  69001 Lyon
Judeţ:  Rhone
Regiune:  Ron-Alpi
Stat:  Franţa
Hartă:  du-te la hartă
Prețul mediu:
persoană/noapte
478 lei
97 €
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Descriere

Acest hotel se află în zona Presqu’île din Lyon și oferă o piscină interioară și camere cu televizor cu ecran plat și Wi-Fi gratuit. Situat într-o clădire istorică din secolul al XIX-lea din centrul orașului Lyon, între fluviul Ron și râul Saône, acest hotel se află la 350 de metri de stația de metrou Hôtel de Ville și la 200 de metri de Place des Terreaux. Toate camerele sunt decorate individual. Acestea sunt deservite de un lift și includ un decor unic și o baie privată cu duș sau cadă. Hotelul servește un mic dejun tip bufet, pe care oaspeții îl pot savura în sala de mese sau în cameră, la cerere. De asemenea, Grand Hôtel des Terreaux are un bar unde oaspeții se pot relaxa cu o băutură seara. Recepția hotelului este deschisă non-stop, iar în hol sunt disponibile ziare. Lângă hotel veți găsi o varietate bogată de restaurante, baruri și cafenele. Zona istorică din Lyon se află la doar 500 de metri de hotel, iar catedrala din Lyon este la 900 de metri. Hotelul este situat la 450 de metri de Opéra Nouvel și la 40 km de Aeroportul Saint Exupéry din Lyon.

 
 
facebook g+ twitter