Valencia - Pensionhotel

Valencia este treilea oraș ca mărime din Spania. Orașul este situat pe coasta de est a Spaniei, care inconjoara Marea Mediterana. Situat în cel mai mare port din Marea Mediterană.

Centrul său istoric este unul dintre cele mai mari din Spania și printre atracțiile sale principale includ catedrala orașului. Prezentat aici este un festival cunoscut pe plan internațional din Las Fallas monumente pentru a sărbători Sf. Iosif, care, la rândul său, Valencia cinci zile de focuri de artificii spectaculoase, consumatoare de statui frumoase și dans în stradă. Parte este deținută Bunol tradiționale de tomate luptă Tomatina.

Specialitate culinară de paella este un fel de mâncare care se prepară din carne de orez, carne de pui sau de iepure sau pește și fructe de mare. Gustați acest fel de mâncare poate fi într-unul din multele restaurante de pe plajă.

Valencia este, de asemenea, cunoscut pe plan international pentru club de fotbal sa, care a devenit un maestru al Ligii spaniole mai multe.Circuitul de curse locală găzduiește una dintre cursele de motociclete rutiere de campioni mondiali.

 
facebook g+ twitter