Informaţii despre obiectul Hotel Croatia

Bine aţi venit la Hotel Croatia rezervare pe portalul nostru PensionHotel. Veţi obţine informaţii complete despre Hotel Croatia, obiect selectat despre preturi, facilităţile şi atracţiile din împrejurimi. Aici veţi găsi adresa şi toate informaţiile de contact pentru Hotel Croatia, obiectul selectat în cazul în care nu includ informaţii de contact, puteţi verifica disponibilitatea Hotel Croatia, sau imediat să completaţi formularul de rezervare.

  • Hotel Croatia

Hotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - HoteluriHotel Croatia: Cazare în hoteluri Baška Voda – Pensionhotel - Hoteluri
Nume:  Hotel Croatia
Stradă:  Iza Palaca bb
Oraș:  21320 Baška Voda
Judeţ:  Makarska
Regiune:  Cantonul Split-Dalmaţia
Stat:  Croaţia
 

 Acest text este disponibil, de asemenea, în: csendeskplfresptithusvrudanofislhrrotrnlarzh

Descriere

Situat pe malul mării, în centrul orașului Baška Voda, Hotelul Croatia, de 4 stele, are interioare fermecătoare, cu aer condiționat și Wi-Fi gratuit. Multe restaurante, baruri și magazine sunt la doar câțiva pași, iar plajele cu pietriș celebre de pe Riviera Makarska sunt în apropiere, cea mai apropiată fiind la doar 100 de metri. Hotelul Croatia a fost complet renovat în anul 2008. Fațada sa cu trăsături arhitecturale dalmate originale a fost păstrată, iar interiorul a fost amenajat cu scări de piatră. Hotelul are și grădină mică. Micul dejun este servit în fiecare dimineață și puteți admira marea și insulele de pe terasa la soare. Toate camerele sunt amenajate cu mobilier făcut la comandă, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și facilități moderne. Hotelul oferă transferuri de la aeroport și excursii la Muntele Biokovo, plimbări cu barca și rafting pe râul Cetina, safari cu ATV-uri (quaduri) sau excursii în parcurile naționale cascadele Krka și lacurile Plitvice.


Informaţii importante

Plata se face la hotel în moneda locală, la cursul de schimb valutar valabil în ziua plăţii. În cazul în care plătiți în moneda locală sau cu cardul de credit puteți constata o diferenţă la tariful camerei, cauzată de fluctuaţia cursului de schimb valutar. Masa de prânz și cina sunt servite într-un restaurant de alături.

 
 
facebook g+ twitter